Γενικά Σχόλια για το θέμα των Πτηνιάτρων

Δε θυμαμαι αν το ειχα αναφερει και τοτε το 2014 που το ειχα ξαναπαει σε αυτο το κτηνιατρειο διπλα απο το κτηνιατρικο κεντρο περιστεριου. Ουσιαστικα δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο για τι καναρινι μου παρολο που εχει θεμα με πτερορροια σχεδον ολο το ετος και πρασινωπεσ κουτσουλιες. Μονο αντιπαρασιτικη σταγονα του εριξε και δεν μου ελυσε την απορια αν οντως ειναι αρσενικο. Ειπε με επιφυλαξη. Απο λιστα βρηκα μονο αυτο... Περακη Μυρτω. 6948891406, καπου στη Πατησιων.
 
https://community.petbirds.gr/threa...-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/page-3#post-390868
Βικτωρια Δαρεμα Χρυσοστόμου Σμύρνης 16 Καισαριανή. 2107564254 στο ιατρείο του κυρίου κολογεροπουλου. Είναι καταπληκτική.
@giospa επαγγελματικό κινητό της γιατρού μήπως, αν υπάρξει επόμενη επικοινωνία, θα μπορούσες να ζητήσεις;
 
Για τον Πύργο Ηλείας
Κτηνιατρικο Κέντρο Πύργου
Μανωλοπούλου 92
27100
Πυργος Ηλείας
Τηλ.2621020908
Είναι δύο κτηνιάτροι και σίγουρα ο ένας που είχα επικοινωνήσει και εξέτασε την παπαγαλινα μου ειδικεύεται.
Θυμάσαι να μας πεις μήπως και το όνομά του;
 
Στην Θράκη παιδιά καποιος.. Κομοτηνή ή εστω Ξάνθη.


 
@Athinag Aloha. Το ξέρω ότι είναι παλιά η ερώτηση αλλά ήταν η πιο σχετική που βρήκα στην αναζήτηση του petbirds. Ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι εξειδικευμένος πτηνίατρος ή αν τουλάχιστον ξέρει πραγματικά και είναι ικανός να κάνει ένα εμβόλιο σε πτηνό αν χρειαστεί? Επίσης είπες ότι είναι κτηνίατρος άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα να του πάω και τον σκύλο μου εεε? Τέλος ξέρεις πάνω κάτω αν είναι ακριβός η σχετικά φθηνός?
 
Back
Top