Athinag
PB New Member
κοιτα τι μαθαινει κανεις!λεγεται friends by quiko mega pet shop
κοιτα τι μαθαινει κανεις!λεγεται friends by quiko mega pet shop
Μενω στη Δαφνη εγω βρε παιδια...
Υπαρχει μηπως καποιος εδω κοντα, γνωριζετε;
Εγώ παπαγάλο του πήγα, αλλά ένας κτηνίατρος που ασχολείται με πουλιά πιστεύω πως ''θα πρέπει να γνωρίζει για όλα''...Έχει γνώσεις στα καναρίνια;
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτον, ωστόσο δεν ετυχε να τον επισκεφθω για να μπορω να πω και προσωπικη γνωμη. Παρόλου που επαγγέλεται κτηνιατρος έχει πολλες γνώσεις και για τα πτηνα. Μου είπαν επισης πως μπορει αρχικα να φανει κάπως απομακρος και ψυχρος, ωστοσο αγαπαει πραγματικα αυτο που κανει και ειναι αριστος επαγγελαμτιαςΚαλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ, μήπως ξέρει κανείς κάποιον πτηνίατρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ή Κορδελιό, αμπελόκηποι, Ηλιούπολη και γύρω; Θέλω να δεί το καναρινακι μου που αρρώστησε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μα σε αυτον καλώ εδώ και μέρες και δέν τον βρίσκω! Ευχαριστώ για την συγκεκριμένη απάντηση!Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτον, ωστόσο δεν ετυχε να τον επισκεφθω για να μπορω να πω και προσωπικη γνωμη. Παρόλου που επαγγέλεται κτηνιατρος έχει πολλες γνώσεις και για τα πτηνα. Μου είπαν επισης πως μπορει αρχικα να φανει κάπως απομακρος και ψυχρος, ωστοσο αγαπαει πραγματικα αυτο που κανει και ειναι αριστος επαγγελαμτιας
Γκιουρτζίδης Ι. Κωνσταντίνος DVM PHD
Κτηνίατρος - Μικροβιολόγος
Διδάκτωρ ΑΠΘ
Ειδικευτής εις Βέρνην Ελβετίας
Καραολής και Δημητρίου 117, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310707007
ελπίζω να βοηθησα, περαστικα στο καναρινακι :)
Μπράβο στον κτηνίατρο, δεν λέει οτι τα ξέρει όλα, Έκαστος στο είδος του!ναι και ένας πραγματικός επαγγελματίας κτηνίατρος. χθες ήρθε ιατρός να κάνει εμβόλιο καλαζάρ στον rotweiller μου, να κόψει νύχια γάτας μας, και τον ρωτάω εάν ξέρει τίποτα για καναρίνια. μου απαντάει, δεν έχω και μεγάλη γνώση στα πουλιά και λυπαμε που δεν ξέρω να σου απαντήσω. bravo bravo bravo. το εκτίμησα πολύ αυτό
Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ, μήπως ξέρει κανείς κάποιον πτηνίατρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ή Κορδελιό, αμπελόκηποι, Ηλιούπολη και γύρω; Θέλω να δεί το καναρινακι μου που αρρώστησε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
... η κ Κομνηνού Νατάσα είναι από τους λίγους στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα εξωτικά ζώα.
..
Δυστυχώς ο Στέλιος "έφυγε" πολύ νέος από κοντά μας ☹"ο" γιατρός, "ο" ζωόφιλος άνθρωπος
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΡΥΣ. ΣΜΥΡΝΗΣ 16 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
2107564254
Ωραία, ο χώρος έχει πραγματική ανάγκη από καλούς γιατρούς.Οφείλω να ομολογήσω πως είναι άξια συγχαρητηρίων, όχι μόνο για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου, αλλά για τον επαγγελματισμό που την διακρίνει, την ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα υγείας των φτερωτών μας φίλων
Να πω κι γω με την σειρά μου πως το καλοκαίρι που χρειάστηκα πτηνίατρο (με το θέμα με το δαχτυλίδι) και ήμουν μακριά την πήρα τηλέφωνο και με συμβούλευσε, της έστειλα mail μου απάντησε και έκανε τα πάντα αφιλοκερδώς! Δεν είχα την ευκαιρία να το πω οπότε το λέω εδώ.. Την ευχαριστώ πολύ. Γιατί πάνω απ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. Και τέτοιους γιατρούς έχουμε πολύ ανάγκη στην Ελλάδα.. Συγχαρητήρια @Christina Doukaki !Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, καθώς σήμερα είχα την τιμή να επισκεφθώ στο κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά, την κα Χριστίνα Δουκάκη. Οφείλω να ομολογήσω πως είναι άξια συγχαρητηρίων, όχι μόνο για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου, αλλά για τον επαγγελματισμό που την διακρίνει, την ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα υγείας των φτερωτών μας φίλων όπως και για τις πολύτιμες συμβουλές της σε θέματα σωστής διατροφής και συντήρησής τους.
Νομίζω πως οποιοσδήποτε κτηνίατρος που θα έχει διάθεση να βοηθήσει είναι αρκετά... Χρειάζονται τα ειδικά εργαλεία (νυστέρι, λαβίδα κλπ) και γνώσεις για την περιποίηση της ανοικτής πληγής... Τίποτε περισσότερο.Δεν υπάρχει στην λίστα κανένας από Χαλκίδα μήπως γνωρίζεται κάποιον
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας