@CHRISV φίλε μου λάθη κάναμε όλοι μας ξεκινώντας την ενασχόληση με τους φτερωτούς μας φίλους.
Αν ανατρέξεις στα δικά μου θέματα θα δεις τα λάθη που έκανα αλλά και τα σχόλια κάποιων όπως
@Tony Forpus ,
@patrickios ,
@Stavros .
Τα σχόλια από κάποιους ήταν με το ίδιο ύφος που έγιναν και σε εσένα αλλά δεν έδωσα σημασία και κράτησα την ουσία των παρατηρήσεων που μου έγιναν και όχι τον τρόπο.
Το βασικό λάθος σου δεν είναι η καθυστέρηση που έδειξες στο να πας σε έναν γιατρό, είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες επίτηδες αλλά από άγνοια και κακή πληροφόρηση από μη έγκυρες πηγές.
Το λάθος είναι ότι επιμένεις στο ότι η καρίνα είναι ασθένεια ενώ απλά είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να προκληθεί από διάφορες ασθένειες.
Σκέψου τον πυρετό στους ανθρώπους, δεν είναι ασθένεια αλλά ένα σύμπτωμα που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες π.χ. γαστρεντερίτιδα, κρύωμα, ουρολοίμωξη, COVID, και πολλά ακόμα.
Ισχύει ότι μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος από υψηλό πυρετό αλλά η πραγματική αιτία θανάτου είναι η ασθένεια που προκάλεσε τον πυρετό.
Είμαι σίγουρος ότι μόλις ηρεμήσεις και ξεπεράσεις και την απώλεια σου θα τα δεις πιο καθαρά τα πράγματα και θα καταλάβεις τί θέλουμε να πούμε.
Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε την μελέτη και την αγάπη για τα πουλιά και είμαι σίγουρος πως δε θα ξανακάνεις τα ίδια λάθη.
Όσο ζούμε μαθαίνουμε!