σιγουρα ειναΙ ΠΟΛΛα! Κ μαλιστα χωρις αποτελεσμα!Μην μου τα θυμίζεται, 25 ευρώ τσάμπα και τα πουλάκια μου με μια γενική αντιβίωση...Φοιτητής ειμαι προς θεού, 25 ευρώ είναι πάρα πολλά και για το τίποτα που έκανε είναι παααρα πολλά
σιγουρα ειναΙ ΠΟΛΛα! Κ μαλιστα χωρις αποτελεσμα!Μην μου τα θυμίζεται, 25 ευρώ τσάμπα και τα πουλάκια μου με μια γενική αντιβίωση...Φοιτητής ειμαι προς θεού, 25 ευρώ είναι πάρα πολλά και για το τίποτα που έκανε είναι παααρα πολλά
Αν εννοείς ότι κάνει εξετάσεις σε ένα πουλί αφού πεθάνει, τότε πάμε από τη μια λαϊκή θεωρία στην άλλη που λέει: «θα δείξει η νεκροψία». Ο τρόπος που σου ανέφερε είναι ο πιο υπεύθυνος και σοβαρός τρόπος διάγνωσης, αρκεί βέβαια να γίνει όσο το πουλί είναι ζωντανό.μου είπε πως σε ένα εκτροφείο αν παθάνει κάποιο πουλάκι το στέλνει για εξετάσεις και μετά δίνει την ανάλογη αντιβίωση σε όλα τα άλλα...
Δεν είπα να μην τα πιστεύει ούτε αν είναι σωστή ή λάθος άποψη. Αυτό που είπα είναι ότι αυτήν την άποψη «έχουμε το δικαίωμα» να τη λέμε εμείς, οι μη αρμόδιοι μεταξύ μας (εφόσον την πιστεύουμε) και όχι ένας επιστήμονας, ειδικά όταν αυτή είναι η μοναδική άποψη που έχει για ένα θέμα που αφορά την επιστήμη του.θα συμφωνησω με το σταυρο για τις λαικες θεωριες...
αυτα μην τα πιστευεις... Οτι δηλαδη οποιο καναρινι ειναι στον πατο του κλουβιου.. Πεθαινει!φαινεται οτι επεσες σε κτηνιατρο ανιδεο!
================================================================Σήμερα νόμιζα οτι πήγαιναν καλύτερα τα πουλάκια αλλά το θυληκό μου η Bianca πέθανε, άνοιξε το πρισμένο της ποδαράκι και έχασε πάρα πολύ αίμα ☹
Ο αρσενικός μου ελπίζω να τα καταφέρει, ο ένας του αστράγαλος είναι πρισμένος, του δίνω αντιβίωση και σε αυτόν αλλα αν πάθει κάτι παρόμοιο δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω☹
Κρίμα η Bianca αν και αυτή έφερε την αρρώστια... Εχω ξενερώσει πολύ με το επίπεδο των κτηνίατρων και γενικά στον μεσσαίωνα βρίσκεται σαν επιστήμη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας