Επιτέλους, βρέθηκε το πρόβλημα!
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Το ξέρω πως το ύφος που γράφω είναι "κάπως", πείτε το όπως θέλετε.
Οτιδήποτε όμως γράφω έχει να κάνει με την τοποθέτηση του άλλου γύρω από θέματα που αφορούν αποκλειστικά το χόμπι. Δεν κάνω προσωπική επίθεση, ούτε προσβάλλω κάποιον για άσχετα πράγματα (π.χ για την ορθογραφία, τη σύνταξη, την καταγωγή κτλ). Αν το έκανα θα ήμουν απαράδεκτος.
Ξεχνάτε επίσης να αναφέρετε ότι ποτέ δεν απαντάω με "ύφος" εξ αρχής σε κάποιον που ζητάει βοήθεια. Πάντα προσπαθώ ήρεμα να βοηθήσω αν πιστεύω ότι μπορώ.
Το στυλ μου αλλάζει όταν βλεπω ότι κάποιος αγνοεί αυτά που του λένε, λέει πράγματα που δεν ισχύουν, κάνει του κεφαλιου του ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει βοήθεια κτλ.
Και όσο μου δίνεται το βήμα, έτσι θα απαντάω σε τέτοιες περιπτώσεις.
Έχω στο φόρουμ 850+ μηνύματα, από τα οποία ζήτημα τα 20 να είναι οφ τοπικ, χαβαλές, καλωσορισματα, ευχές κτλ. Ολα τα υπόλοιπα είναι γύρω από το χόμπι και είναι πληροφορίες που είτε ζήτησα είτε έδωσα και διαβάζοντας τα κάποιος μπορεί να του αποφέρουν κάτι.
Κάθομαι και απαντάω σε κάθε pm με το οποίο ζητάνε τη βοήθεια μου σε κάτι (όταν ξέρω ότι μπορώ), πάντα με καλή διάθεση και χωρίς κανένα υφος όταν ο άλλος είναι πρόθυμος να συνεργαστεί.
Είμαι στο φόρουμ για να πάρω και να δώσω βοήθεια γύρω από το χόμπι και με όσους έχουμε κοινά όνειρα να αλληλοβοηθηθουμε για να πάμε ένα βήμα παρακάτω το χόμπι.
Δεν είμαι εδώ ούτε για να λέω στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει, ούτε να κάνω το χαζό όταν καταλαβαίνω κάτι που δε μου αρέσει.
Έχω απεριόριστη εκτίμηση στον
@Stavros και πραγματικά η προσπάθεια που έχει κάνει με το petbirds είναι αξιέπαινη. Οπότε αν μου ζητήσει να σταματήσω να γράφω θα το σεβαστώ χωρίς καν να "στραβωσω". Και θα συνεχίσω να είμαι μέλος και να παρακολουθώ το φόρουμ διότι υπάρχουν άτομα που παρέχουν απλόχερα τη γνώση τους και με βοηθάνε να βελτιωθώ.
Αλλά να μπω στη διαδικασία να αυτολογοκριθω δεν υπάρχει περίπτωση. Θα συνεχίζω να γράφω με το δικό μου στυλ και δεχόμενος αδιαμαρτυρητα τις οποιες "κυρώσεις".