Μόλις οι μέρες γίνουν 8-9 δοκίμασε να κάνεις ωοσκόπηση αν νιώθεις έτοιμη! Αν δεν νιώθεις μη ντο κάνεις γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα.. Το πολύ πολύ να περιμένεις λίγες μέρες παραπάνω!(3 μερες) απο Τεταρτη- Πεμπτη εγω δεν την εχω δει να σηκωνεται.
Μόλις οι μέρες γίνουν 8-9 δοκίμασε να κάνεις ωοσκόπηση αν νιώθεις έτοιμη! Αν δεν νιώθεις μη ντο κάνεις γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα.. Το πολύ πολύ να περιμένεις λίγες μέρες παραπάνω!(3 μερες) απο Τεταρτη- Πεμπτη εγω δεν την εχω δει να σηκωνεται.
Αλίκη μήπως δεν πρέπει λόγω έλλειψη εμπειρίας;Μόλις οι μέρες γίνουν 8-9 δοκίμασε να κάνεις ωοσκόπηση αν νιώθεις έτοιμη! Αν δεν νιώθεις μη ντο κάνεις γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα.. Το πολύ πολύ να περιμένεις λίγες μέρες παραπάνω!![]()
Πιστεύω πως αυτή είναι ιδανική σκέψη και κίνηση για την περίπτωσή σου.Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να κανω. Φοβαμαι... Θα περιμενω τις μερες που πρεπει και με αν δε δω κατι τα πεταω...
Μια καλή λύση είναι αυτή που σου λέει η ΜαρίαΑυτο με την αυγοτροφη ειναι ενα θεμα.
εγώ παραδείγματος χάρη τους φτιάχνω αυτή την αυγοτροφή:Βράσε ένα αυγό για 15 λεπτά,
Βάλε στο μούλτι το τσόφλι,
2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
1 κουταλιά της σούπας τρίμμα φρυγανιάς
λίγη ξηρή ρίγανη
λίγο ωμό σουσάμι προαιρετικά (για ασβέστιο)
χτύπα τα και όταν γίνουν σκόνη πρόσθεσε και το αυγό.
Εδώ λέμε για το κεχρί-millet σε τσαμπιά και ναι, το βάζεις ξεχωριστά. Το κρεμάς.βασικα δε ξερω τι ειναι το κεχρι)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας