Καλημέρα Μάνο! Καλώς το δέχτηκες και το δεύτερο!
Με το νερουλό πρόλαβες την ερώτηση μου, τα μικρά πίνουν νερό ή το περνούν μέσω της τροφής;Εγώ πάντα όταν χρειάστηκε πήρα έτοιμη. Πάντως αφαίρεσε την ρήγανη και την κόκκινη βιταμίνη και πρόσεξε να είναι νερουλό το μείγμα και χλιαρό... ΠΡΟΣΟΧΗ... χλιαρό, μην τα κάψεις.
Νεκτάριε, σωστά! Μέσω της τροφής. Οι γονείς όταν επεξεργάζονται την τροφή που θα θρέψουν τους νεοσσούς τους, της προσδίδουν υφή η οποία θα καλύψεις τις ανάγκες τους σε νερό.Με το νερουλό πρόλαβες την ερώτηση μου, τα μικρά πίνουν νερό ή το περνούν μέσω της τροφής;
Πόσο ημερών είναι τα μικρά;Μια άλλη θηλυκια παράτησε τα μικρά της
ΕυχαριστώΕγώ πάντα όταν χρειάστηκε πήρα έτοιμη. Πάντως αφαίρεσε την ρήγανη και την κόκκινη βιταμίνη και πρόσεξε να είναι νερουλό το μείγμα και χλιαρό... ΠΡΟΣΟΧΗ... χλιαρό, μην τα κάψεις.
ΕννέαΠόσο ημερών είναι τα μικρά;
Όχι κάνει το κινέζο, και πέρσυ Τ ίδια έκαναν αλλά είπα μηπώς φέτος αλλάξουν γιατί είναι πια 2 χρόνων αλλά ήταν η τελευταία φορά από εδώ και πέρα δεν τους ξαναβάζω για ζευγάρωμαΟ κάναρος δεν τα ταίζει;
Η μικρή έχει 3 δικά της μικρά που είναι πολύ μικρότεραΜπορείς να χρησιμοποιήσεις μιά άλλη κανάρα ως παραμάνα;
Όμως με ανησυχεί η μεγάλη διαφορά στο μέγεθος του Πρώτου με το τελευταίο
Πανέμορφα. Μπράβο σου!Τα μικρά μεγαλώνουν βοηθώντας τη μανούλα️️️
Ευχαριστωωω!Πανέμορφα. Μπράβο σου!
Σε ευχαριστώ πολύ!Μπράβο σου Μάνο, εύχομαι να σου μεγαλώσουν και να τα χαίρεσαι.
Ευχαριστώ πολύ!Εύγε Μάνο! Πολλά μπράβο για το κατόρθωμα σου!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!To post σου φίλε Μάνο εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ συναισθηματικό, έχει επιμορφωτική, παραδειγματική(για την αφοσίωση, γνώση, αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις) και σίγουρα διαχρονική αξία!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας