https://www.zoosos.gr/vrekan-periss...ihmalota-se-spiti-sten-paiania/#axzz5JQPFkMtP
για να γινει αυτο εγω εβαλα το χερακι μου...
για να γινει αυτο εγω εβαλα το χερακι μου...
Σταύρο μου δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά αναφέρει ότι τα παίρνει μεν απο τις φωλιές να τα μεγαλώσει, αλλά είναι δικιάς του εκτροφής και όχι απο τις φωλιές στη φύση.Μας λες ή όχι ότι παίρνεις τα πουλιά από τους γονείς τους και τη φωλιά τους στη φύση για να τα μεγαλώσεις ο ίδιος;
τα μωρα απο τη κλουβα μου παιρνω, ελεος!Μας λες ή όχι ότι παίρνεις τα πουλιά από τους γονείς τους και τη φωλιά τους στη φύση για να τα μεγαλώσεις ο ίδιος;
Ερωτήσεις κάνω, δεν κρίνω.και μη κρινετε χωρις να ξερετε
Βεβαίωση δωρεάς από ποιον, από τη φύση; Δεν ειρωνεύομαι ούτε σε κατηγορώ για κάτι μέχρι στιγμής, αλλά εάν δεν βοηθήσεις να καταλάβω, αναπόφευκτα θα καταλήξω στο συμπέρασμα ότι με δουλεύεις και τότε δυστυχώς δεν θα έχεις πλέον την ευκαιρία να εξηγηθείς ξεκάθαρα, ακόμη και αν το θελήσεις αργότερα.βεβαιωση δωρεας
μολις τα χω παρει απο τη φωλια, ο μικρος φουλ αφυδατωμενος.
απο τη καραφυση οχι απλα απο τη φυση. Απ τη φυση και απ τη φυση
ειπα οτι θα το κανω σε καποια φαση αν χρειαστει
Εύχομαι να μη χρειαστεί και να συνεχίσεις με τα πουλιά που έχεις στην εκτροφή σου.τα μωρα απο τη κλουβα παιρνω, ελεος!
Ναι, εδώ το είχα χάσει. Νόμισα ότι η φωτογραφία που βλέπαμε είναι από πουλιά που πάρθηκαν από φωλιά της φύσης και όχι της εκτροφής.αλλά αναφέρει ότι τα παίρνει μεν απο τις φωλιές να τα μεγαλώσει, αλλά είναι δικιάς του εκτροφής και όχι απο τις φωλιές στη φύση.
και για το πως εχω αποκτησει αυτα τα πουλια αναφερθηκε κακως η Σισσυ σε αλλο θεμα,το οποιο ηταν και η αφορμη να μπω στο φορουμ και να τα παρουσιασω. Τα πουλια εχουν ολα τα νομιμα χαρτια καθως και τη βεβαιωση δωρεας. Κατι που δεν εχουν πολλοι ιδιοκτητες παπαγαλων σιγουρα. Και μη κρινετε χωρις να ξερετε...
Δεν ξέρω ώστε ν΄απαντήσω στην ερώτηση σου, αλλά πληροφοριακά θα πω ότι έτυχε να ''γνωρίζω'' ...
Πριν μήνες σε επίσκεψη μου στο ιατρείο του Αχ. Ακρίβου, συνάντησα κάποιον νεαρό ο οποίος είχε φέρει ένα μικρό τριών μηνών νομίζω ήταν (1+ κιλό? βάρος) παράλυτο, χτυπημένο από σκάγια κοράκι. Πιάσαμε την κουβέντα,
(δεν ρώτησα το όνομα του, αλλά ο γιατρός αργότερα μου είπε πως ''αυτός'' είναι τρελός και παλαβός για τα πουλιά του, δεν τρώει που λέει ο λόγος για να τους παρέχει τα καλύτερα) και μου είπε πως εκτρέφει κοράκια.
Τον ρώτησα που βρήκε τους γονείς και μου απάντησε (αν θυμάμαι καλά πως δούλευε στο Αττικό Πάρκο και του τα έδωσαν από εκεί για να ξεκινήσει εκτροφή). Κατάφερε να βγάλει δυο μωρά, εκ των οποίων το ένα του το χτυπήσανε κάποιοι με σκάγια και μάλλον δεν θα επανερχόταν όπως κατάλαβα. Συνηθίζει να τα αφήνει ελεύθερα να πετούν στην Πεντέλη (? ) και εκεί έγινε το κακό...
Εμείς οι υπόλοιποι για ποιον λόγο να μην γνωρίζουμε την απάντηση ; Και μην νομίσεις ότι το κάναμε λαϊκό δικαστήριο, αλλά δεν μου αρέσει, και φαντάζομαι ούτε και σε άλλους, να μένω με την απορία.σου απαντησα σε προσωπικο μνμ.
Ναι και γω κάπως έτσι είμαι...να μένω με την απορία.
Γιάννη, έχεις δίκιο αλλά δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο στο προσωπικό μήνυμα αυτό που αναφέρεται στο μήνυμα #50.Εμείς οι υπόλοιποι για ποιον λόγο να μην γνωρίζουμε την απάντηση ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας