Είχε φύγει μια φορά από εκεί ψηλά και είχε πεσει κάτω.. Τότε τον πηρα και ήταν στο χέρι μου. Μετά ξανά ανέβηκε στην κουρτίνα γλίστρησε και έπεσε παλι.. Τον ξαναπήρα πέταξε λίγο και έπεσε εκεί εδώ και λίγη ώραΜόνος φεύγει από το ένα μέρος και πηγαίνει στο άλλο ή τον πλησιάζεις εσύ και μετά πετάει;
Γιατί νόμιζα ότι θα ήταν καλό να μείνει πάνω μου να συνηθίσειΟταν τον πηρες στο χερι σου γιατι δεν τον εβαλες στο κλουβι του;
Μιχάλη μην του δίνεις συνέχεια έξτρα σπόρους...Αύριο το μενού έχει chia- παπαρουνοσπορους
Επίσης είναι αρκετά λιπαρός σπόρος και μερικοί τον χρησιμοποιούν για φυσικό πυρωτικό στα πουλιάΚαι με τον παπαρουνοσπορο πρόσεχε γιατί είναι ήπιο υπνωτικό...
Ποια τροφή είναι αυτή Μιχάλη; Του πήρες άλλη;Μμμμ αυτή η τροφή είναι καλύτερη.. Ωραία είναι. Αυτήν να μου περνεις
Ναι. Επειδή δεν του άρεσε καθόλου του πηρα μια την manitarova νομίζω που είναι ιδική για λαβμπερντΠοια τροφή είναι αυτή Μιχάλη; Του πήρες άλλη;
Σταδιακά να κάνεις πάντα την αλλαγή, προσφέροντας για μερικές ημέρες και από τις δύο, ελαττώνοντας σταδιακά την παλιά και αυξάνοντας την νέα. Δεν το έκανες έτσι ε;Ναι. Επειδή δεν του άρεσε καθόλου του πηρα μια την manitarova νομίζω που είναι ιδική για λαβμπερντ
Ναι φύσικα.. Δύο κουταλιές παλιά μια καινούργιαΣταδιακά να κάνεις πάντα την αλλαγή, προσφέροντας για μερικές ημέρες και από τις δύο, ελαττώνοντας σταδιακά την παλιά και αυξάνοντας την νέα. Δεν το έκανες έτσι ε;
Εγώ τους δίνω ωμους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να τους βράσεις.Καλημέρα.. Να ρωτήσω τους σπόρους κινόα να τους βάζω ωμους μαζί με chia και παπαρουνοσπορους ή να τον βράσω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας