Καλα δεν νομιζω τωρα να παθει τιποτα που το αγγιξε και μετα το αφησε...
δεν ειπα κατι τετοιο!
Καλα δεν νομιζω τωρα να παθει τιποτα που το αγγιξε και μετα το αφησε...
Ωραια.δεν ειπα κατι τετοιο!
Πτερορροια, ζέστη, όλα αυτά μειώνουν τη διάθεση για παιχνίδι.Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό... Ο Φλαφυ δεν είναι σχετικα καθόλου δραστήριος... Ναι μεν περνάει πτεροπορια (νομίζω) αλλά να κάθετε συνέχεια σε ένα ξυλάκι και να φεύγει από εκεί μόνο για φάει και νερό... Αντε και μερικές φορές τα μεσημέρια παίζει λίγο με το παιχνίδι του... Το παλιό μου παπαγαλάκι (lovebird) ήταν Πολύ περισσότερο δραστήριο.. Τι μπορώ να κάνω;
Όχι δεν κοιμάται ούτε είναι φουσκωμένος απλος κάθετε σε αυτό το μέρος και δεν κάνει τίποτα κοιτάει γύρω του. Γενικά το σπίτι είναι δροσερό οπότε δεν φταίει η ζέστη πιστεύωΠτερορροια, ζέστη, όλα αυτά μειώνουν τη διάθεση για παιχνίδι.
Όταν κάθεται εκεί που λες, ειναι φουσκωμένος; Κοιμάται;
Κοιμάται ένα 12 ωρο το βράδυ σε μέρος χωρίς φασαρία και φώτα;Όχι δεν κοιμάται ούτε είναι φουσκωμένος απλος κάθετε σε αυτό το μέρος και δεν κάνει τίποτα κοιτάει γύρω του. Γενικά το σπίτι είναι δροσερό οπότε δεν φταίει η ζέστη πιστεύω
12 ώρες όχι δεν κοιμάται γιατί υπάρχει φασαρία.. Κοιμάται από 8 ώρες και πάνω... Υπάρχουν δύο παιχνίδια παίζει με το ένα με το άλλο δεν τον έχω δει να παιζειΚοιμάται ένα 12 ωρο το βράδυ σε μέρος χωρίς φασαρία και φώτα;
Έχει παιχνιδάκια μέσα στο κλουβί για να μπορεί να παίζει και να μην βαριέται;
Επίσης εδώ και καιρό τι κάνει απλός ήθελα να δω αν θα εξελιχθείΚοιμάται ένα 12 ωρο το βράδυ σε μέρος χωρίς φασαρία και φώτα;
Έχει παιχνιδάκια μέσα στο κλουβί για να μπορεί να παίζει και να μην βαριέται;
Η πτερορροια από μόνη της καταπονεί τα πουλάκια, αλλά και το γεγονός ότι δεν κοιμάται αρκετά νομίζω ότι παίζει ρόλο. Βρες τρόπο ώστε να κοιμάται τουλάχιστον 11 ώρες. Κατά τα άλλα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του-να κοιμάται δηλαδη ή να κάθεται φουσκωμένο- και αν οι κουτσουλιές είναι φυσιολογικές, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς.12 ώρες όχι δεν κοιμάται γιατί υπάρχει φασαρία.. Κοιμάται από 8 ώρες και πάνω... Υπάρχουν δύο παιχνίδια παίζει με το ένα με το άλλο δεν τον έχω δει να παιζει
[automerge]1560455995[/automerge]
Επίσης εδώ και καιρό τι κάνει απλός ήθελα να δω αν θα εξελιχθεί
Αμα του βάλω από πάνω κανένα μαύρο πανί θα σκάσει... Ήσυχα θα κοιμηθεί μόνο στο μπαλκόνι που δεν το θέλωΗ πτερορροια από μόνη της καταπονεί τα πουλάκια, αλλά και το γεγονός ότι δεν κοιμάται αρκετά νομίζω ότι παίζει ρόλο. Βρες τρόπο ώστε να κοιμάται τουλάχιστον 11 ώρες. Κατά τα άλλα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του-να κοιμάται δηλαδη ή να κάθεται φουσκωμένο- και αν οι κουτσουλιές είναι φυσιολογικές, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς.
Μπορείς να το σκεπάζεις με ένα λεπτό πανακι, όχι από όλες τις πλευρές. Διαφορετικά μπορείς το βραδυ, αν υπάρχει η δυνατότητα, να τον μεταφερεις σε ένα ήσυχο δωμάτιο.Αμα του βάλω από πάνω κανένα μαύρο πανί θα σκάσει... Ήσυχα θα κοιμηθεί μόνο στο μπαλκόνι που δεν το θέλω
Δεν έχουμε κάποιο μέρος ησυχω που να μπει... Να του αφήσω ανοιχτή την μεγάλη πλευρά που κοιταει προς το τοιχο ή την μικρή πλευρά που κοιτάει το τσαμι του πατσουριου;Μπορείς να το σκεπάζεις με ένα λεπτό πανακι, όχι από όλες τις πλευρές. Διαφορετικά μπορείς το βραδυ, αν υπάρχει η δυνατότητα, να τον μεταφερεις σε ένα ήσυχο δωμάτιο.
Έχω πάρει πολλες αλλά... Η μία δεν στεκόταν όρθια και κουνιόταν από μόνη της είτε ήταν μικρή για να βγάλω της δυο και να βάλω μια που να φτάνει από την μία πλευρά στην άλλη ή με το που ο Φλαφυ ανέβαινε κουνιόταν η πατήθρα πάνω κάτω με αποτέλεσμα ο Φλαφυ να φοβάστε και να φεύγειΑντε ωραία... Όλα μια χαρά... Κουκλάκι είναι...
Μόλις γυρίσεις από κατασκήνωση, πάρε και καμιά πατήθρα από φυσικό ξύλο...
Χαρτι στο πάτωμα βάζω αν και όχι συχνά(μια φορά την εβδομάδα. Τώρα για τις πατήθρες τις καθαρίζω αλλά βρομίζουν γρήγορα... Αυτό με το ξύδι δεν το ήξερα... Θα τα πλύνω ώλα αύριο το πρωί (πολύ πρωί γιατί φεύγω 8 η ώρα οπότε 7:45 θα το ξυπνήσω αλλά θα λυπουμε από το σπίτι οπότε θα μπορεί να κοιμηθεί αν και κοιμάται από της 8)τωρα 2 εβδομάδες το κλουβί θα μείνει βρόμικο γιατί η μητέρα μου φοβάται να το καθαρίσει μην της φύγει... Ο Θεός βοηθός στο πως θα το βρωΜιχάλη το κλουβί του είναι αρκετά βρώμικο όπως και η κίτρινη πατήθρα. Ασχολείσαι με το πουλί κάθε μέρα και θα έπρεπε να αστράφτουν όλα. Τη σχάρα (κι όπου αλλού έχει κουτσουλιές όπως πχ στις πατήθρες) την καθαρίζουμε κάθε μέρα με βρεγμένο σφουγγάρι βουτηγμένο σε νερό με πολύ λίγο ξίδι κι επίσης αλλάζουμε χαρτί στο πάτωμα.
Αντε μπράβο αρχίζει να "παίρνει μπροστά" ο Φλαφυ :)Εφαγεεεεε. Γι; Πρώτη φορά που του δίνει φτιάξα το αιχνιδι μέσα σε 5 λεπτά ξέσκισε δύο χαρτόνια που είχα βάλει στον σπαγκο και έφαγε από λίγο μηλοο
ΝαιιΑντε μπράβο αρχίζει να "παίρνει μπροστά" ο Φλαφυ :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας