Εφαγεεε Δύο δώρα σήμερα από τον Φλαφυ.. ΈΦΑΓΕ ΦΡΟΎΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΟΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΒΑΛΑ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ(συγνώμη για τα κεφάλαια αλλά δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου)
Είδες ο φλαφάκος; Με λίγη υπομονή θα κάνεις θαύματα :)Εφαγεεε Δύο δώρα σήμερα από τον Φλαφυ.. ΈΦΑΓΕ ΦΡΟΎΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΟΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΒΑΛΑ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ(συγνώμη για τα κεφάλαια αλλά δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου)
Ναι είναι τέλεια θα σας στείλω και πολλές φώτο της μητέρας μου που παίζει μαζί του και τον έχει βγάλει σχετικά έξω από το κλουβί και ενώ γύρναγε πίσω δεν έφευγε και χωρίς κεχρίΕίδες ο φλαφάκος; Με λίγη υπομονή θα κάνεις θαύματα :)
ΤέλειαΕίδες απλά θέλει υπομονή και να ασχολείται κάποιος μαζί του. Σιγά σιγά θα έρθουν και τα καλύτερα.
Αλλά και οι συμβουλές από τον δάσκαλοΠάντως το pb σε βοήθησε πάρα πολύ... Οφείλεις να το ομολογήσεις :)
Τέλειος φαίνεται στο κλουβάκι του!
Το pb τι είναι;Πάντως το pb σε βοήθησε πάρα πολύ... Οφείλεις να το ομολογήσεις :)
Τέλειος φαίνεται στο κλουβάκι του!
Μα και φυσικά..
Pb=petbirdsΤο pb τι είναι;
[automerge]1561999580[/automerge]
Μα και φυσικά..
ΑααPb=petbirds![]()
Ευχαριστουμε πολυΚαλησπέρα Μιχάλη! Δεν έχω να πω πολλά! Έχω να σχολιάσω την πλέον καλή ποιότητα ζωής του και της μεταξύ σας σχέσης! Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο! Να συνεχίσετε κατά αυτόν τον τρόπο!✌
Να είστε καλά αμφότεροι!Ευχαριστουμε πολυ
ΈτσιChia και κεχρί, αρχοντομαθημένος και τούτος, με τα χαβιάρια του και τις σαμπάνιες του
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας