Inpense,
pio numero apo ta Nutribird exeis;
Alexandros
pio numero apo ta Nutribird exeis;
Alexandros
Για όσους δεν ξέρουν αγγλικά να μεταφράσω:I would not advise mixing the pellets and seeds together. Indian Ringnecks are smart and will easily avoid eating the pellets. It is much better to rotate between the two every few days. I keep the seeds in for four days and the pellets in for three days. This gives my ringnecks the opportunity to really eat and benefit from each food. Giving only pellets can also cause serious problems such as a nutrient overdose; so giving pellets in moderation will avoid this. Again, the key is moderation and substitution.
Δεν θα συμβούλευα να αναμειγνύετε τα πέλετς και τους σπόρους μαζί. Οι Ρίνγκνεκς είναι έξυπνοι και εύκολα θα αποφύγουν να τρώνε τα πέλετς. Είναι πολύ καλύτερο να εναλλάσετε τα δυο κάθε λίγες μέρες. Εγώ αφήνω τους σπόρους μέσα για 4 μέρες και τα πέλετς για 3 μέρες. Αυτό δίνει την ευκαιρία στα Ρίνγκνεκ μου να φάνε και να ωφεληθούν από την κάθε τροφή. Το να δίνεις μόνο πέλετς μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όπως υπερβολική δόση θρεπτικών συστατικών. Οπότε δίνοντας πέλετς με μέτρο το αποφεύγουμε αυτό. Και πάλι, το κλειδί είναι το μέτρο και η αλλαγή.
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ αυτά που λέτε. Μια άποψη ακόμα για συζήτηση δεν είναι κακό πράγμα.
Πάντως Ανέστη αυτό το site έχει πολύ πράμα για τους Ringnecks. Μόλις είδα ότι και φόρουμ με ιδιοκτήτες και μπορώ να πάρω πολλές καλές ιδέες για τον δικό μου. Είδα και ένα κλουβί... Πωπωπω! Βίλα να πω μάλλον!
ρε παιδια παιρνουν τετοια κλουβια γιατι ειναι φτηνα
μπορει ενα τετοιο κλουβι στην αγγλια να εχει 250 € ή και 300€ και στην ελλαδα να εχει 800 € μπορει και λιγο λιγοτερο η και περοσσοτερο
Και αν πάρουμε υπόψη και τους μισθούς στην Ελλάδα τότε κάνουνε 10000 ευρώ!
Στην Αθήνα που μπορώ να βρω κλουβιά; Μέσω e-bay τα στέλνουν Ελλάδα;
ΥΓ Συγνώμη που βγήκα off topic
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας