Διατροφή Τι είναι τα pellets των παπαγάλων;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης inpense
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Einai terrastia klouvia! Nomizo tha paei 3 fores pio akriva gia na sou to stiloun!

Τα κλουβιά που έχει το Northern Parrots κοστίζει περίπου 25 ευρώ για να τα στείλουν Ελλάδα αν ζυγίζουν λιγότερο από 30 κιλά! Για παραπάνω κιλά δεν ξέρω. Το κλουβί της φωτογραφίας που έβαλα το βρήκα στο ebay Αγγλίας αλλά δεν τα στέλνουν Ελλάδα. Εδώ δεν ξέρω πόσο κάνουν.

EDIT Τελικά δεν στέλνουν κλουβιά στην Ελλάδα. Μόνο άλλα προιόντα.
 
Σήμερα πέρασα από το pet shop και συζητήσαμε λίγο για pellets. Αυτός δεν είχε γιατί μου είπε πως δεν του ζήτησε ποτέ κανείς. Τον ρώτησα λοιπόν σχετικά με μάρκες και του είπα για τη Nutribird που έμαθα εδώ αλλά μου είπε να προτιμάω πάντα για τροφές την Kaytee γιατί είναι πρωτοπόρος και η καλύτερη εταιρία σε τέτοια θέματα. Το θέμα είναι ότι μόνο σε ξένα e-shops την έχω δει. Εσείς τι λέτε; Επίσης τι μέγεθος pellets κάνει για Ringneck; Του κοκατίλ ή του αμαζονίου;

Γι' αυτή συγκεκριμένα τι λέτε; https://www.northernparrots.com/kay...ete-food-for-parrots-and-conures-prod577121a/
 
Πιστευω πως ειναι καλυτερο να ξεκινησεις με μεγεθος για κοκατιλ. Μολις τα συνηθισει ως τροφη του τοτε δεν θα εχει προβλημα να φαει και αυτα στο λινκ.
Πολυ καλη επιλογη τα kaytee.
 
Tou Cocaktil / Rosella

to megetos tous pellets den exei diafora, ta pragmata pou einai meza einai diaforetika.


Alexandros
 
Πιστευω πως ειναι καλυτερο να ξεκινησεις με μεγεθος για κοκατιλ. Μολις τα συνηθισει ως τροφη του τοτε δεν θα εχει προβλημα να φαει και αυτα στο λινκ.
Πολυ καλη επιλογη τα kaytee.

Ξέρεις κανένα ελληνικό e-shop που να τα φέρνει; Μου είπε επίσης ότι επειδή είναι Αμερικάνικη εταιρία θέλει πολλή προσοχή στις ημερομηνίες λήξης.
 
kaytee βρισκεις σε αρκετα πετσοπ εδω,pretty bird δεν βρισκεις.
εγω θα σουλεγα αφου θες kaytee να παρεις αυτα πουνε για απογαλακτισμό και μετα απο κανα 2 σακουλακια να παρεις την κανονικη που εβαλες στο λινκ.
αυτη που σου λεω την εχει στανταρ στο μαγαζι που πηρες τον μανι!
 
η zupreem ειναι μια απο τις καλυτερες μαρκες pellets αλλα δυστυχως δεν τα εχω δει στην Ελλαδα. Σ'αυτο το φυλλαδιο θα βρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις αρκει να ξερεις αγγλικα. Και πολλα αλλα ενδιαφεροντα θεματα... :D
Κτηνιατρική Σχολή ΑΠΘ - Κλινικές & Εργαστήρια
αλλες πολυ καλες που εισαγονται και στη χωρα μας ειναι η pretty bird και η kaytee.

φιλε μου εχουν ερθει... Μου εφεραν μια συσκευασια
περισσοτερες πληρωφοριες;αυριο
 
καλο ειναι να δινεις και σπορια. Εγω χρησιμοποιω zupreem τα οποια εφερα απο εξωτερικο σε αναλογια 70% πελλετ και 30% σπορια, και κανα φρεσκο φρουτο και αβγο μια φορα την βδομαδα. Προσωπικα τα zupreem εγω θεωρω οτι ειναι μια αριστη επιλογη αν εχεις δυνατοτητα να τα φερεις. Επειδη χρησιμοποιησα και nutribird οχι οτι δεν εμεινα ευχαριστιμενος αλλα τα πουλια μου τα ετρωγαν με δυσκολια και ειχα μεγαλη απωλεια σε τροφη σε αντιθεση με τα zupreem.
 
προφανως εννοεις με παραγγελια. :) Εγω μιλουσα για το οτι δεν τα εχω δει σε ραφια μαγαζιου. 😉
Λεω οτι εχουν ερθει και ελλαδα, συντομα θα βρισκονται στα ραφια των καταστηματων οπως μου ειπε ο προμηθευτης...
 
Back
Top