Αναπαραγωγή Τι φαγητό να βάλω στο κλουβί τώρα που βγαίνουν τα πουλάκια;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης ELENI PAG
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Επίσης θα μπορούσες να δίνεις και βότανα, ένα είδος τη φορά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, βασιλικό, θρούμπι... Βασικά αυτά για αρχή και ίσως και λίγο δεντρολίβανο.

Επίσης θα μπορούσες να δίνεις και βότανα, ένα είδος τη φορά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, βασιλικό, θρούμπι... Βασικά αυτά για αρχή και ίσως και λίγο δεντρολίβανο.
Ολα αυτα φρεσκα η αποξηραμενα; Εχω απ'ολα.

Ολα αυτα φρεσκα η αποξηραμενα; Εχω απ'ολα.
Καλύτερα φρέσκα. Αλλά ένα θα δίνεις τη φορά και όχι σε μεγάλη ποσότητα τώρα που υπάρχουν μικρούλια στη φωλιά.

Ερωτηση:13ημερων σημερα τα πουλακια μπορω να βαλω σπανακι😉
Θα έλεγα το σπανάκι να είναι το τελευταίο απο τα πράσινα που θα τους προσφέρεις. Τα μικρά χρειάζονται πολύ ασβέστιο αυτή την εποχή και το σπανάκι δεν ευνοεί την απορρόφησή του.

Θα έλεγα το σπανάκι να είναι το τελευταίο απο τα πράσινα που θα τους προσφέρεις. Τα μικρά χρειάζονται πολύ ασβέστιο αυτή την εποχή και το σπανάκι δεν ευνοεί την απορρόφησή του.
Δηλαδη εσεις τι προτεινετε;

Σημερα παμε 13 ημερες και ειναι μια χαρα
Όλα μια χαρα θα πανε και θα τα χαρεις στο κλαδι! Οταν τα μικρα περασουν τις 7 δυσκολες πρωτες μερες, εχουν πολυ αυξημενες πιθανοτητες να τα καταφερουν! 😉

Υ. Γ.: Στειλε και σε μας τίποτα! :D

Υ. Γ.: Στειλε και σε μας τίποτα! :D
Γιατι οχι;Υστερα απο αυτη τη χαρα που εχω σας στελνω οτι θελετε:D🙂

Ασφαλώς και ναι...
Μπορείς να βάλεις extra σπόρους (όχι μόνο σουσάμι) όπως περίλλα, βρώμη, κια κλπ
Καλημερα κυριε Γιαννη, ερωτηση; Χθες ηρθαν οι σποροι τους εβαλα ολους μαζι εκτος απο τη βρωμη.. Βλεπω οτι ειναι αρκετα μεγαλοι σαν σποροι και φοβαμαι να τους βαλω μηπως και πνιγουν. Να τους βαλω η να τους πεταξω;!meh!meh!meh

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Χθες ηρθαν οι σποροι τους εβαλα ολους μαζι
Την επόμενη φορά να τους έχεις ξέχωρα.. ώστε κατά περίπτωση να αποφασίζεις ποιο σπόρο θα δώσεις και σε τι ποσότητα.
εκτος απο τη βρωμη.. Βλεπω οτι ειναι αρκετα μεγαλοι σαν σποροι και φοβαμαι να τους βαλω μηπως και πνιγουν.
Όντως οι σπόροι της βρώμης είναι πολύ μεγαλύτεροι... ελπίζω να μην πήρες με το φλούδι... αλλά αποφλοιωμένη βρώμη που μοιάζει πάρα πολύ με το σιτάρι.
Η βρώμη όπως θα διαπιστώσεις μόλις τη μάθουν είναι ένας υπέροχος σπόρο και τον τρώνε με όρεξη.
Τα καναρίνια δεν καταπίνουν το σπόρο ώστε να σε φοβίζει κάτι.. Θα δεις πως τον ανοίγουν και πετούν τη δεύτερη φλούδα τρώγοντας τον καρπό...
Μικρές όμως ποσότητες...

Την καλησπερα μου 😉 η βρωμη πρεπει να ειναι αποφλυωμενη γιατι νομισα οτι ειναι σιταρι στην αρχη, θα δοκιμασω αυριο. Εκεινο που τρωνε πολυ ειναι το σουσαμι. Τα μικρουλια ειδα τωρα οτι ανοιγουν τις φτερουγες και κανουν στη φωλια διαφορα. Μαλλον ετοιμαζομαστε για απογειωση :D. Πρασινα δεν δινω ακομη, μονο λιγο μηλο και αυγο φρεσκο δυο φορες τη μερα..χθες για πρωτη φορα το βραδυ η μαμα κοιμηθηκε στο κλαδι. Ειναι φυσιολογικο;

Θελω να ρωτησω αν τα love birds μπορουν να φανε σπορους οπως κια, καμελινα, βρωμη, κτλ!meh!meh

Θελω να ρωτησω αν τα love birds μπορουν να φανε σπορους οπως κια, καμελινα, βρωμη, κτλ!meh!meh
εγώ βάζω και στα καναρίνια και στα κοκατίλς (όχι μαζί με το φαΐ τους.σε ξεχωριστό δοχείο)διάφορα σποράκια,όπως φαγόπυρο, κια, καμελίνα κλπ, μαζί με ρίγανη, δυόσμο κλπ

Back