Επίσης θα μπορούσες να δίνεις και βότανα, ένα είδος τη φορά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, βασιλικό, θρούμπι... Βασικά αυτά για αρχή και ίσως και λίγο δεντρολίβανο.
Ολα αυτα φρεσκα η αποξηραμενα; Εχω απ'ολα.Επίσης θα μπορούσες να δίνεις και βότανα, ένα είδος τη φορά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, βασιλικό, θρούμπι... Βασικά αυτά για αρχή και ίσως και λίγο δεντρολίβανο.
Καλύτερα φρέσκα. Αλλά ένα θα δίνεις τη φορά και όχι σε μεγάλη ποσότητα τώρα που υπάρχουν μικρούλια στη φωλιά.Ολα αυτα φρεσκα η αποξηραμενα; Εχω απ'ολα.
Θα έλεγα το σπανάκι να είναι το τελευταίο απο τα πράσινα που θα τους προσφέρεις. Τα μικρά χρειάζονται πολύ ασβέστιο αυτή την εποχή και το σπανάκι δεν ευνοεί την απορρόφησή του.Ερωτηση:13ημερων σημερα τα πουλακια μπορω να βαλω σπανακι![]()
Δηλαδη εσεις τι προτεινετε;Θα έλεγα το σπανάκι να είναι το τελευταίο απο τα πράσινα που θα τους προσφέρεις. Τα μικρά χρειάζονται πολύ ασβέστιο αυτή την εποχή και το σπανάκι δεν ευνοεί την απορρόφησή του.
Απαραιτήτως ΜΗΛΟ και απο πράσινα ΑΝΤΙΔΙΑ -ΖΩΧΟΥΣ-ΡΑΔΙΚΙ.Δηλαδη εσεις τι προτεινετε;
Όλα μια χαρα θα πανε και θα τα χαρεις στο κλαδι! Οταν τα μικρα περασουν τις 7 δυσκολες πρωτες μερες, εχουν πολυ αυξημενες πιθανοτητες να τα καταφερουν!Σημερα παμε 13 ημερες και ειναι μια χαρα
Υ. Γ.: Στειλε και σε μας τίποτα! :Dεχω απ'ολα.
Γιατι οχι;Υστερα απο αυτη τη χαρα που εχω σας στελνω οτι θελετε:DΥ. Γ.: Στειλε και σε μας τίποτα! :D
Καλημερα κυριε Γιαννη, ερωτηση; Χθες ηρθαν οι σποροι τους εβαλα ολους μαζι εκτος απο τη βρωμη.. Βλεπω οτι ειναι αρκετα μεγαλοι σαν σποροι και φοβαμαι να τους βαλω μηπως και πνιγουν. Να τους βαλω η να τους πεταξω;!meh!meh!mehΑσφαλώς και ναι...
Μπορείς να βάλεις extra σπόρους (όχι μόνο σουσάμι) όπως περίλλα, βρώμη, κια κλπ
Την επόμενη φορά να τους έχεις ξέχωρα.. ώστε κατά περίπτωση να αποφασίζεις ποιο σπόρο θα δώσεις και σε τι ποσότητα.Χθες ηρθαν οι σποροι τους εβαλα ολους μαζι
Όντως οι σπόροι της βρώμης είναι πολύ μεγαλύτεροι... ελπίζω να μην πήρες με το φλούδι... αλλά αποφλοιωμένη βρώμη που μοιάζει πάρα πολύ με το σιτάρι.εκτος απο τη βρωμη.. Βλεπω οτι ειναι αρκετα μεγαλοι σαν σποροι και φοβαμαι να τους βαλω μηπως και πνιγουν.
εγώ βάζω και στα καναρίνια και στα κοκατίλς (όχι μαζί με το φαΐ τους.σε ξεχωριστό δοχείο)διάφορα σποράκια,όπως φαγόπυρο, κια, καμελίνα κλπ, μαζί με ρίγανη, δυόσμο κλπΘελω να ρωτησω αν τα love birds μπορουν να φανε σπορους οπως κια, καμελινα, βρωμη, κτλ!meh!meh
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας