sniperjohn1
PB New Member
φιλε γιωργο σε ευχαριστω . Θα το κρατησω κανενα μηνα ακομη και αν δεν παρει μπροστα θα το δωσω
Και όταν το "κοπελάκι" διαπιστώσει ο,τι αυτό που πήρε (μια και δεν γνώριζε) ήταν διαφορετικό... από αυτό που πραγματικά ήθελε... και ανοίξει την πόρτα για να φύγει (μια και δεν ξέρει)... Τότε τι κάνουμε;οχι μαρια. Θα δωθει σε καποιο κοπελακι που θελει πουλακι και δεν ξεχωριζει. μην φοβασαι δεν υπαρχει περιπτωση για οτιδηποτε αλλο. το εγγυώμαι προσωπικα. τα πουλια τα αγαπω και γιαυτο μαζι τους σχεδον 35 χρονια και λιγα λεω.
Όταν δεν γνωρίζει... μπορεί να το κάνει. Εσύ ως έμπειρος πρέπει σε πρώτη φάση ή να τον ενημερώσεις ακριβώς για την κατάσταση ή να κρατήσεις αυτό που δημιούργησες, να του εξασφαλίσεις το υπόλοιπο βίο του σωστά και εφ' όσον έμαθες από το λάθος να μην το ξανακάνεις. Νομίζω πως εσύ μπορείς να δείξεις το σωστό και να απαιτήσεις να μην ξαναγίνει το λάθος από κανένα.γιαννη ενταξει αφου νομιζεις οτι το κοπελακι ( μικρο αγορι σημαινει ) που ειναι 2 ετων θα ανοιξει το κλουβι και θα φυγει επειδη δεν κελαιδαει τι να πω;
πες μου τι εννοεις να το συζητησουμε. μαλλον δεν εγκρινεις τα ζευγαρωματα που βγαζουν μουλικα πουλια εεε;Νομίζω πως εσύ μπορείς να δείξεις το σωστό και να απαιτήσεις να μην ξαναγίνει το λάθος από κανένα.
Λέω ακριβώς αυτό που πιστεύω... Το πουλί βρίσκεται σε σένα... αν πεις την αλήθεια και κάποιος το θέλει... Να το δώσεις, αν όχι οφείλεις να το κρατήσεις. Είτε μας ταιριάζει στα εκτροφικά μας σχέδια, είτε όχι οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη ζωή που βρέθηκε στα χέρια μας.για να τελειωνει αυτη η ιστορια... Μαρια και εγω το ιδιο πιστευω και γιαυτο προχωρησα ετσι. Γιαννη δεν ειναι δικο μου δημιούργημα, μου το δωσανε . αν ειχα την δυνατοτητα να εχω πολλα πουλια σιγουρα θα το κρατουσα και θα το αξιοποιούσα αναλογως γιατι σιγουρα καπου ειναι χρησιμο. απο εκει που να περνουσε την υπολοιπη ζωη του σε μια κλουβα εγω ειχα αυτη την γνωμη.σιγουρα θα περασει παρα μα παρα πολυ καλυτερα παντα με την βοηθεια των γονιων του παιδιου οι οποιοι αγαπανε τα πουλια και ξερουν οτι το πουλι ειναι θηλυκο και δεν θα κελαιδαει.
Δεν κρίνω κανένα και ασφαλώς δεν είμαι σε θέση να αποτρέψω κανένα, να ασχολείται με τις διασταυρώσεις ειδών.πες μου τι εννοεις να το συζητησουμε. μαλλον δεν εγκρινεις τα ζευγαρωματα που βγαζουν μουλικα πουλια εεε;
Να φροντίσεις να το δώσεις σε καλά χέρια και ασφαλώς με την εμπειρία σου να δίνεις γνώσεις και συμβουλές.γιαννη ενταξει αφου νομιζεις οτι το κοπελακι ( μικρο αγορι σημαινει ) που ειναι 2 ετων θα ανοιξει το κλουβι και θα φυγει επειδη δεν κελαιδαει τι να πω;
κ ομως σημερα το πρωι ελεγε καρδερινα... Κ εγω δεν το πιστευα αλλα το εκανε..απο την στιγμη που λεει καναρι ξεχασε το θεοδωρε δεν θα καταφερεις πολλα πραγματα! Μπορει να παρει λιγο καρδερινα και αν παρει, αλλα το καναρι δεν του φευγει τωρα! Ειδικα αν στον χωρο σου εχεις καναρια!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας