Αναπαραγωγή Το ζευγάρι των καναρινιών μου για το 2020

Χωρίζεις τα μικρά με τον πατέρα, βάζεις φωλιά στην θηλυκια, την αφήνεις να γεννήσει τα αυγά της και μετά από 4 μέρες τα παίρνεις. Βγάζεις και την φωλιά και έτσι σταματά η γέννα.
 
Ωραία, τότε χωρίζεις τα μικρά από την μια πλευρά της ζευγαρωστρας και από την άλλη μεριά
βάζεις φωλιά στην θηλυκια, την αφήνεις να γεννήσει τα αυγά της και μετά από 4 μέρες τα παίρνεις. Βγάζεις και την φωλιά και έτσι σταματά η γέννα.
Μπορείς βέβαια να τα αφήσεις και έτσι όπως είναι, απλά τα μικρά θα επισκέπτονται την φωλιά της μάνας τους.
 
Δυστυχώς όχι. Αν της πάρεις την φωλιά, το πιθανότερο είναι πως θα αρχίσει να κάνει αυγά στον πάτο του κλουβιού. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις την γέννα χωρίς να στρεσαριστει το πουλί, είναι να την αφήσεις να κάνει τα αυγά της, να τα πάρεις μετά από λίγες μέρες, να βγάλεις ταυτόχρονα και την φωλιά και να της βάζεις πολλά μπανακια να κάνει.
 
Βεβαίως. Για αυτό είχα βγάλει τον αρσενικό. Αν και είχα αργήσει λίγο τον είχα βγάλει όταν τα πουλακια ήταν κάποιων ημερών. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Η καναρα δεν θέλησε φωλιά νωρίτερα αλλά τώρα.
 
Καλημέρα. Η θυληκια δεν έκανε άλλο αυγο έμεινε στο ένα. Σήμερα έβγαλα τη φωλιά και τα πουλιά της δεύτερης γέννας από τη μάνα. Ωστόσο αυτή σαν να αναστατώθηκα και τσιουριζει συνέχεια.
[automerge]1593507875[/automerge]
Να την πάω κα αυτή στο μπαλκόνι με τα υπόλοιπα πουλιά αρσενικα και μωρά;
 
Όχι γι αυτό ρωτάω
[automerge]1593520281[/automerge]
Άμα την βάλω στο μπαλκόνι που έχω το καρδερινοκαναρο;
[automerge]1593520591[/automerge]
Της έχω βάλει μόνο καθαρούς σπόρους τίποτα άλλο
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top