Μπράβο, να σας ζήσει, πάντα υγιές να είναι!Καναμε εξετασεις αιματος, ειδαμε τις κουτσουλιες, εξεταση στο ραμφος-στομα, ακουσε την καρδια. Γενικα κοιταξε τα παντα
Αυτές είναι εξετάσεις ακόμα και σε ένα ζωάκι 30 γραμμάρια! Πάντα υγιέστατο να είναι!Καναμε εξετασεις αιματος, ειδαμε τις κουτσουλιες, εξεταση στο ραμφος-στομα, ακουσε την καρδια. Γενικα κοιταξε τα παντα
Η αντιβιωση μαζι με την επισκεψη 65 λιρες
Φυγαμε απο πατρα με πλοιο μεχρι την ιταλια και μετα με αυτοκινητο μεχρι αγγλια
Όλοι εντυπωσιαστήκαμε απο την κλινική και τον γιατρό και τις πολλές εξετάσεις. Αν κάποιος κτηνίατρος εδώ όμως ζητούσε 65 λίρες (76 ευρω) για τις παραπάνω έστω εξετάσεις σε ένα μπάτζι το λιγότερο ο ιδιοκτήτης του να έμπαινε εδώ κι όπου αλλού έβρισκε ωρυόμενος να ξεφωνήσει την "κλοπή" που υπέστη. Δεν ξέρω κι αν θα αποφάσιζε να τις κάνει και να τις πληρώσει όλες αυτές... Οι κτηνιατρικές κλινικές σε ξένες χώρες μπορεί να έχουν περισσότερες παροχές αλλά πολλές φορές σχεδόν συμφέρει να πάρεις το αεροπλάνο και να τα φέρεις σε κτηνιατρείο εδώ. **Το λέω αυτό απο ομολογία φίλων Άγγλων με σκυλιά και γάτες που έχουν πάθει πλάκα με τη "φθήνια" των εδώ κτηνιατρικών υπηρεσιών.
*Εδώ παίρνουν πολλά περισσότερα χωρίς να κάνουν και όλες αυτές τις εξετάσεις... (έδωσα 140 ευρώ και η νεκροψία...χάρισμα!) #34
Κι εγώ το πιστεύω Ανέστη, διότι θα είχαν πχ ένα parrotlet επειδή η τσέπη τους δεν θα άντεχε να πάρει έναν macaw. Πολλοί είναι αυτοί που δεν κάνουν συνειδητοποιημένες αγορές πουλιών.Να είσαι σίγουρη πως δεν θα τα έδιναν όλοι που έχουν τοσοδούλικα πουλάκια. Υπάρχει νομίζω ρατσισμός μεγάθους. :D
..
...Αλλά δεν θεωρώ πως είμαστε ''φτηνοί'' εδώ στην Ελλάδα, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρονται.
Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα πουλιά που βρίσκονται στην 3η ή 4η θέση δημοφιλίας ως κατοικίδια, στο εξωτερικό και για παράδειγμα μια επέμβαση καθαρής ρουτίνας όπως η στείρωση (ίσως και η πιο κοινή τακτική), δεν στειρώνεις γάτα με 50 ευρώ, ούτε σκύλο με κάτω απο 100. Εδώ στην επαρχία άνετα πετυχαίνεις τέτοιες τιμές και χαμηλότερες. Η Αθήνα σίγουρα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες με το ανάλογο κόστος φυσικά.
Έγραψε ο Σπύρος, ότι εξετάστηκε σε δεύτερη φάση το αρσενικό και είναι υγιές στο #103#.Αν ναι, πότε θα ξαναδεί το άλλο παπαγαλάκι, ώστε να εξασφαλίσει οτι δεν εχει κολλήσει; Ή δήλωσε οτι το συγκεκριμένο δεν διατρέχει πλεον κίνδυνο και έτσι δεν χρειάζεται να το εξετάσει ξανά;
Ναι, το έχω διαβάσει, αλλά δεν μου ήταν σαφές αν δήλωσε ο γιατρός οτι το πουλακι δεν κινδυνεύει να αναπτύξει λοίμωξη. Το ερώτημα μου αυτό με αλλα λογια ειναι ο μολυσματικός παράγοντας μέχρι πότε - απο την προσβολή, μπορεί να δώσει συμπτώματα ή θετική εξέταση;Έγραψε ο Σπύρος, ότι εξετάστηκε σε δεύτερη φάση το αρσενικό και είναι υγιές στο #103#.
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να προσδιοριστεί χρονικά. Ολα είναι αλληλένδετα με την έκταση της προσβολής και κυρίως τις αντιδράσεις και τα αντισώματα του οργανισμού που προσβαλεται.ο μολυσματικός παράγοντας μέχρι πότε - απο την προσβολή, μπορεί να δώσει συμπτώματα ή θετική εξέταση;
Αυτό θα περιμένουμε τον Σπύρο να το διευκρινίσει.τους ξεκαθάρισε οτι το πουλακι δεν κινδυνεύει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας