Εεε τότε μην περιμένεις να γίνει ποτέ καλά... με δοκιμές και υποθέσεις που κάνεις όλο και θα χειροτερεύει δυστυχώς.. η θεραπεία είναι μία! Να το πας σε ένα εξειδικευμένο για τα πτηνά κτηνίατρο! Δεν νομίζω ότι θα σου πάρει πάνω από 30 ευρώ.. και όταν πρόκειται για την υγεία των κατοικίδιων μας πρέπει να κάνουμε θυσίες! Εγώ έτσι το βλέπω...Αμα μπορουσα θα το ειχα παει ειδη
Και εγω ετσι το βλεπω αλλα οταν υπαρχουν πολλες υποχρεωσεις για πληρωμη τοτε δεν ευκολινεσε για τπτΕεε τότε μην περιμένεις να γίνει ποτέ καλά... με δοκιμές και υποθέσεις που κάνεις όλο και θα χειροτερεύει δυστυχώς.. η θεραπεία είναι μία! Να το πας σε ένα εξειδικευμένο για τα πτηνά κτηνίατρο! Δεν νομίζω ότι θα σου πάρει πάνω από 30 ευρώ.. και όταν πρόκειται για την υγεία των κατοικίδιων μας πρέπει να κάνουμε θυσίες! Εγώ έτσι το βλέπω...
Πάρτον ένα τηλέφωνο συζήτησε με τον άνθρωπο το πρόβλημα σου και ίσως σου κάνει καλύτερη τιμή! Κάνε κάτι.. Δεν μπορώ ανθρώπους που κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.. Μην περιμένεις από εμάς που είμαστε χιλιόμετρα μακριά μέσω μιας οθόνης και μιας περιγραφής, χωρίς καν φώτο, να κάνουμε διάγνωση και να το κάνουμε καλά. Ούτε με δοκιμές θα γίνει καλά, ούτε με υποθέσεις και με φάρμακα στην τύχη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς. Μόνο ένας πτηνίατρος και πίστεψε με υπάρχουν. Όχι πολλοί αλλά υπάρχουν. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και να το έκανα καλά! Θα το είχα ήδη κάνει πίστεψε με... αλλά δεν μπορώ..βασικα υπαρχει ενασ πλ καλος που ειναι κ σε νοσοκομειο αλλα ειναι πλ ακριβως κ δεν μπορω να το παω.. Οποτε θα μηνω στους φυσικους τροπους
... Μπορει καποιος να μου πει πως με καποιο φυσικο τροπο να του καταπολεμω τα συμπτωματα ασθματος;
Και ποια θεραπεία συνέστησε;Γιατρος...
Ποιο σκεύασμα και σε ποια δοσολογία για να μαθαίνουμε.Αντιασματικο
Γιατρος...
Αν το όνομα του γιατρού είναι Ιορδάνης... Τότε πιθανόν να χρειαζόμαστε και το επίθετο για να τον προσδιορίσουμε.Οπως ολοιι Ιορδανη τον λενε καλε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας