A! Δεν ήξερα ότι έχεις βάλει υπόστρωμα. Εγώ χρησιμοποιώ λευκές σελίδες Α3 κάτω από την σχάρα. Τώρα για την άμμο κ κοχύλια δεν ξέρω εάν κάνεις καλά.Το χαρτι ,επειδη εχω αμμο με κοχυλια, πιστευα, οτι επρεπε να εχει επαφη. Οκ θα το κανω και αυτο
Δεν το κατάλαβα. Έχεις πατηθρα κάθετα; Μήπως εννοείς στην μέση;εχω μια καθετη γιατι πρεπει να εχω το νερο το
Εγώ πάντως το έχω καταφέρει και στα 4 πουλάκια που είχα, και το ένα μάλιστα ήταν 3 ετών όταν μου το χάρισαν. Κανένα τους δεν ήταν εξημερωμένο ούτε στο ελάχιστο.@mpalitsas Εγώ τον πήρα ενήλικα οπότε πολύ δύσκολο! ... ... ... Κάτι παραπάνω με το συγκεκριμένο πουλάκι δεν πιστεύω να καταφέρω!
Αυτό το είχα κάνει με το πρώτο μου καναρινι τον Θεμιστοκλή στις αρχές, αλλά με καλαμάκι. Έβαζα ένα κομμάτι μήλο σε ένα καλαμάκι κ έτρωγε. Καθόμουν όμως κ με τις ώρες δίπλα του.δοκίμασε να βάλεις ένα φρούτο σε ένα καλαμάκι από σουβλακι μέσα από την πόρτα
Ποτέ, ποτέ, ποτέ, κ ας μην έρθει ποτέ....Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα ποτέ....Αν δεν πιάσει, πολύ λυπάμαι, αλλά την επόμενη φορά θα πρέπει να τον αφήσεις νηστικό για καμιά ώρα πριν δοκιμάσεις.
Το καταλαβαίνω.Ποτέ, ποτέ, ποτέ, κ ας μην έρθει ποτέ....Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα ποτέ....
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας