Ασθένειες Το καναρινάκι μου σηκώνει το ένα του πόδι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης stevimak
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα σας,

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς το forum σας με βοήθησε με το νέο καναρινακι που έχω. Δεν είχα στο παρελθόν ξανά. Παρατήρησα σήμερα ότι το καναρινακι μου σηκώνει το ένα του πόδι. Δεν του δίνουμε συχνά αυγό. Έχει αυγοτροφη αλλά παρατηρώ ότι δεν τρώει συχνά παρά μόνο τα σποράκια του, τα φρούτα και τα λαχανικά που του βάζω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τσεκάρει την κοιλίτσα του για λίπος διότι φοβάμαι να το πιάσω. Μία φορά το τόλμησα-στις αρχές που τον πήρα-και δεν θα ήθελα να το ξανά κάνω για να μην τον τρομάξω. Πέραν του ότι δεν θα μπορέσω να καταλάβω την ύπαρξη λίπους. Παρόλα αυτά είναι ζωηρός και τρώει και κελαηδάει.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Όπως θα δείτε στο αριστερό του ποδαράκι έχει στραβώσει λίγο το νυχάκι του. Πιθανόν καπου να το τραυμάτισε?

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
@stevimak πως είναι το πουλάκι σήμερα?
Μήπως μπορείς να μας βάλεις μια φωτογραφία να δούμε το πόδι του?
Καλησπέρα,

Σήμερα σήκωνε και το άλλο ποδαράκι. Την ώρα που γύρισα από την εργασία μου τον είδα στο κλαδί του ακίνητο και με σηκωμένο το αντίθετο ποδαράκι. Παρόλα αυτά όλα τα άλλα κανονικά, από τα λίγα που ξέρω έως τώρα. Θα ανεβάσω αύριο βίντεο γιατί τώρα κοιμάται. Και όταν κοιμάται το ένα ποδαράκι το κρύβει. Μία το ένα, μία το άλλο.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντηση. Θα ενημερώσω αύριο.

Back