Ασθένειες Το κοκατιλ μου αρρωστο, σας παρακαλω βοηθεια

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω... Οταν ηταν να του κοψει τα φτερα τον ειχε τυλιγμενο σε μια πετσετα για να μην δαγκωνει το χερι του,του βγαζε ενα φτερο με το ζορι το ψασλιδισε μετα το αλλοκαι στο τελος του πατησε ενα δαγκωμα το κοκατιλ, παρατριχα τον βαλαμε στο κλουβι... Και αν τον πιασω και γω με τετοιο τροπο δεν προκειται να εξημερωθει απο μενα ποτε

Κοίτα, αυτός είναι ο τρόπος με την πετσέτα. Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρει φάρμακο, θα το κάνεις. Γιατί πρέπει να διαλέξεις ή ζωντανό και δυσκολότερη εκπαίδευση ή νεκρό και καθόλου εκπαίδευση. Συγγνώμη που στα λέω ωμά αλλά αυτές είναι οι επιλογές σου.

ρε παιδια μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι... Μηπως απλα πηρε ενα κρυωματακι εκεινη την νυχτα και ειναι σαν εμας οταν περναμε γριπη... Αν παω σε ενα κτηνιατρο και του περιγραψω επακριβως τα συμπτωματα δεν μπορει να μου δωσει καποιο ελαφρυ φαρμακο

?

Αλέκο δεν ξέρουμε, αφού θα το πας στον γιατρό εκείνος θα σου πει αν και τι έχει. Εγώ σου απάντησα για την περίπτωση που χρειαστεί φάρμακα. Τώρα κάνεις ό,τι θέλεις αλλά τότε γιατί ρωτάς;

γιατι εχετε πολυ περισσοτερη εμπειρια σε παπαγαλους απο μενα αλλα επειδη δεν το ρισκαρω και γω θα τον παω αυριο σε κτηνιατρο και θα κανω οτι χρειαστει για να ζησει... Τον εχω μονο 1 μηνα απο πετ σοπ αλλα δεν θελω να το χασω με τιποτα

Πολύ σωστά και μπράβο σου, αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση. Πρώτα η υγεία και η ζωή και μετά τα κόλπα. Εύχομαι να μην είναι τίποτα και θα περιμένουμε να μας πεις.

Του χω αφησει μια μπανιεριτσα σε ψηλο σημειο που εχει το ιδιο στηριγμα οπως με την ταιστρα και χθες κοιμηθηκε στην ταιστρα ενω σημερα κοιμαται πανω απο την μπανιεριτσα. Για δροσια το κανει ή το βολευει γενικα αυτο το στηριγμα;

Και τώρα αν είναι εύκολο. Εκτός όλων των άλλων, το βράδυ μαζεύονται κουνούπια εκεί που υπάρχουν στάσιμα νερά.

Δεν μας έχεις βάλει ακόμα τις φωτογραφίες. Από τα λεγόμενά σου, καταλαβαίνω ότι το κλουβί είναι ακατάλληλο γι' αυτό το πουλάκι, πιθανόν και οι πατήθρες. Δεν βολεύεται να κοιμηθεί. Σήμερα το βράδυ, άφησέ του την μπανιέρα άδεια χωρίς νερό στο σημείο που την είχες χθες, να πάει να ξεκουραστεί το καημένο.

εκει πηγε παλι... Κοιτα φωτογραφιες δεν μου επιτρεπει αυτο το σαιτ να ανεβασω αλλα το υψος του κλουβιου ειναι 50 cm... Μηκος 43 και πλατος 38

εκει πηγε παλι... Κοιτα φωτογραφιες δεν μου επιτρεπει αυτο το σαιτ να ανεβασω αλλα το υψος του κλουβιου ειναι 50 cm... Μηκος 43 και πλατος 38
Θελουμε εικονες και του πουλιου, και του κλουβιου και του γενικου χωρου.
petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ <- οδηγος για να ανεβασεις φωτογραφιες.

Back