Alekos Aekara
PB New Member
Δηλαδη με τον καιρο θα ανεβει μονο του;
Δηλαδη με τον καιρο θα ανεβει μονο του;
Χρειάζεται να νικήσει πρώτα το φόβο του και να αποκτήσει εμπιστοσύνη. Προσπάθησε να μην τον πιάσεις στα χέρια σου ποτέ...Δηλαδη με τον καιρο θα ανεβει μονο του;
Από λίγες ώρες μέχρι και μήνες...εσεις σε ποσο καιρο πιθανολογειτε να ανεβει στο χερι μου;...
Όχι γιατί αν δεν επιστρέψει στο κλουβί μόνος του... Θα χρειαστεί να τον πιάσεις... Οπότε πάει το όλο εγχείρημα.Μαλιστα, στο σταδιο που βρισκεται η σχεση μου με το κοκατιλ μπορω να τον βγαλω απο το κλουβι;
Η εκπαιδευση με την πατηθρα που μου πες... Εσενα ποσο καιρο σου πηρε μεχρι να πατησει και στη συνεχεια να πατησει κ στο χερι σ?
Ωχ βιαστική και απρόσεκτη απάντηση, κοκατίλ είναι...Δεν μπορούν να φανούν και πολλά από αυτή τη φωτογραφία. Πρέπει να βγάλεις μια πολύ καθαρή που να φαίνεται το πάνω μέρος της μύτης.
Αλέκο δεν γνωρίζω να σου πω με σιγουριά το φύλο του. Θα πρέπει να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.Σταυρο..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας