stefanos2007
PB Member
Πολύ όμορφο να σου ζήσει
Ανέστη αυτή είναι η βελόνα.
Τη φόμουλα τη φτιάχνω σε ένα μπρίκι αλλά το πρόβλημα είναι ότι μόλις τη βάλω στη σύριγγα χωρίζεται το νερό από την σκόνη και στο τέλος έμενε μόνο η σκόνη μέσα και φυσικά δεν έβγαινε. Από τη βελόνα αυτή μόνο νερό περνάει οπότε είτε είναι ελαττωματική είτε ταίζουν αυτοί τα πουλιά νεροζούμι!
Ο Μάνι τώρα πρέπει να είναι λίγο πάνω από μήνα. Το μηλαράκι πάντως το μασούσε σιγά σιγά και του άρεσε! Δεν μπορεί να φάει μόνος του ακόμα. Πιστεύω ότι θα τρώει φόμουλα για κανένα μήνα ακόμα.
Θα το ξανακοιτάξω το θέμα με τα πέλετς. Μάλλον όταν θα πάω να γυρίσω τη βελόνα θα τους πω να μου δώσουν ένα σακουλάκι για να του βάλω μέσα γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν.
Την φόμουλα την έφαγε απλά ήταν λίγο πιο αραιή. Τώρα την κάνω πιο πηχτή.
Το θέμα είναι ότι δεν τους εμπιστεύομαι ότι και να μου πουν γι αυτό άλλωστε και όταν έχω απορίες ρωτάω εδώ!
Υ. Γ. Κάποιες στιγμές χθες κοιμόταν με το ένα μάτι ανοιχτό! Είναι φυσιολογικό αυτό;
... Μην πατας τη συριγκα δηλ αργα αργα και μαλακα μηπως γιαυτο σου κανει το διαχορισμο της τροφής με το νερο...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας