Πήγα τελικά σήμερα στο μαγαζί και με άγριες διαθέσεις αλλά για καλή της τύχη έλειπε! Έκανα θέμα εκεί στους άλλους υπαλλήλους και μου είπαν να μου την αντικαταστήσουν αλλά εγώ είπα δεν θέλω τίποτα από εσάς παρά μόνο τα λεφτά μου πίσω! Αυτοί μου είπαν πως μόνο τα αφεντικά μπορούν να το αποφασίσουν αυτό αλλά θα αργούσαν λίγο να έρθουν. Λέω θα περιμένω αλλά δεν τους βγήκε σε καλό! Όση ώρα περίμενα (10-15 λεπτά περίπου) βρήκα και άλλες ληγμένες τροφές και τους ξεφτίλισα μπροστά σε όλους τους πελάτες! Σε χρόνο dt αποφάσισαν να μου δώσουν τα λεφτά και σηκώθηκα και έφυγα. Πήγα απέναντι και πήρα ένα κουτί Kaytee Exact 510gr το οποίο λήγει Ιούνιο 2009. Ίδια με αυτή που είχα δηλαδή αλλά λιγότερη, όχι 2,5 κιλά! Βρήκα και ένα κουτί της Versele Laga αλλά επειδή δεν ήξερα πιο είναι καλύτερο δεν το πήρα γιατί έληγε Ιούνιο 2008.
Ο Μάνι σήμερα δεν είχε πολλή διάθεση αλλά είναι λίγο καλύτερα τώρα. Στο μικρό πετ που πηγα σήμερα είδα άλλα ringneck συνομήλικα με το δικό μου να τρώνε ήδη λίγους σπόρους! Και ταράζανε το πορτοκάλι! Θα δοκιμάσω και με τον Μάνι σήμερα. Του έχω δώσει λίγο μήλο και του αρέσει αλλά σταμάτησα κάπως γιατί η χαζή πωλήτρια μου είπε πως θα τον σκοτώσω! Τι να πω! Ευτυχώς μαθαίνω και τίποτα από εσάς και δεν την πατάω σαν αρχάριος που είμαι!
Ο Μάνι σήμερα δεν είχε πολλή διάθεση αλλά είναι λίγο καλύτερα τώρα. Στο μικρό πετ που πηγα σήμερα είδα άλλα ringneck συνομήλικα με το δικό μου να τρώνε ήδη λίγους σπόρους! Και ταράζανε το πορτοκάλι! Θα δοκιμάσω και με τον Μάνι σήμερα. Του έχω δώσει λίγο μήλο και του αρέσει αλλά σταμάτησα κάπως γιατί η χαζή πωλήτρια μου είπε πως θα τον σκοτώσω! Τι να πω! Ευτυχώς μαθαίνω και τίποτα από εσάς και δεν την πατάω σαν αρχάριος που είμαι!