Ασθένειες Το budgie μου διαγνώστηκε με όγκο

Γιατρός δεν είμαι ούτε και κτηνίατρος. Έχω δει όμως αρκετά πουλιά με λιπώματα κι αυτό μου μοιάζει για τέτοιο. Αν πρόκειται για λίπωμα είναι απλά συσσωρευμένο λίπος το οποίο φέρνει προβλήματα αλλά όχι σαν αυτά των καρκινικών όγκων. Διάγνωση καρκίνου με το μάτι και μάλιστα σε κτηνιατρείο της Πτολεμαΐδας (όχι ότι έχει κάτι η περιοχή αλλά δεδομένης της σπανιότητας των ειδικών κτηνιάτρων η πιθανότητα είναι μακράν μικρότερη να πρόκειται για τέτοιον) δυσκολεύομαι να τη δεχτώ, εγώ προσωπικά.

Εύχομαι να πάρετε την καλύτερη απόφαση για το πουλάκι αλλά τέτοια λεπτεπίλεπτα χειρουργεία θέλουν εξειδικευμένο ιατρείο, γιατρό και νοσηλεία.
 
Συμφωνώ με τα άλλα μέλη. Καλά θα κάνεις να επισκεφτείς το συντομότερο δυνατόν κάποιον άλλο πτηνίατρο ή να απαιτήσεις βιοψία. Ακόμα και αν ζήσει το πουλάκι από την αναισθησία ,θα ταλαιπωρηθεί. Θα πρότεινα μια δεύτερη γνώμη.Καλή Δύναμη.
 
Θα συμφωνησω με όλους ότι αυτό μοιαζει λίπωμα όπως το έχουν τα βιβλία τυπικά. Όχι ότι είμαστε γιατροί και αποκλείεται η κακοήθια, αλλά αυτό μοιάζει με φούσκα, ενώ οι καρκίνοι δείχνουν συνήθως πιο... άσχημοι. Και έχουν μεγαλύτερη αιμάτωση. Τι διατροφή είχε έως τώρα?
 
Back
Top