George98
PB Known Member
θα σας ανεβάσω σε λίγο και εγω φωτο απο την δική μου
Περιμενουμε κι αλλες ωραιες ιδεες!θα σας ανεβάσω σε λίγο και εγω φωτο απο την δική μου
συναυλία και μάλιστα δωρεάν!
είσαι και μαρτυριάρης... Που λέει και το ανέκδοτοΝα σου πω χαρά κρυβε λόγια χαρά γιατί εδω αυτά που γράφονται μπορεί να τα διαβάσει καθε καρυδιάς καρύδι νομίζω πως πρέπει να διαγράφει η τοποθεσία απο το μήνυμα
Βαζουν και παγιδες; Συνηθως οταν καπου υπαρχει ομορφια, παντα υπαρχουν και καποιοι να την χαλανε... ☹
Να σου πω χαρά κρυβε λόγια χαρά γιατί εδω αυτά που γράφονται μπορεί να τα διαβάσει καθε καρυδιάς καρύδι νομίζω πως πρέπει να διαγράφει η τοποθεσία απο το μήνυμα
Γιατι μας διαβαζει οποιος θελει και διαβαζοντας το μηνυμα σου καποιος θα παει και θα στησει παγιδες για τα αθωα πουλιαΓιατι;
Θα αρχισω να ριχνω και σποράκια στον δρόμο γιατι εκει σουλατσαρουν λευκοσουσουράδες...
καλημέρα σε όλους!Αναρρωτιέμαι έχει νόημα να κάνουμε κάτι τέτοιο κι εμείς στα μπαλκόνια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας