Δεν το βρήκα σε link Δημήτρη!ανδρεα αν μπορεις και εχεις δωσμου ενα λινκ που να ανφερει για το αδενωμα αυτο. Δεν γνωριζα κατι σαν σκεψη το ανεφερα αλλα θα το ψαξω.
Είναι σκονάκι από το βιβλίο του Τατσιράμου!
Δεν το βρήκα σε link Δημήτρη!ανδρεα αν μπορεις και εχεις δωσμου ενα λινκ που να ανφερει για το αδενωμα αυτο. Δεν γνωριζα κατι σαν σκεψη το ανεφερα αλλα θα το ψαξω.
Γιωργο δε νομιζω οτι οι 6 βαθμοι ειναι προβλημα. Εγω τα εχω εξω με καλυψη σε θερμοκρασια 0-5 βαθμους και καποιες νυχτες πεφτει μεχρι -2 και προβλημα δε εχω συνεχιζω να δινω το βασικο μειγμα χωρις προσθηκες λιπαρων σπορων
Θα συμφωνήσω με τον Μάκη κυρίως στην έλλειψη διάθεσης και την αιτία αυτής!Προσωπικά δεν έχω πειστεί γι' αυτό.
Θεωρώ οτι η διατροφή με σπόρους ήταν υπερβολικά λιπαρή
και οτι η διάρκεια διαβίωσης σε μεγάλη κλούβα μικρή και χωρίς
αποτελέσματα, μιας και τα πουλιά δεν είχαν διάθεση και "κουράγιο"
να επιδοθούν σε τρελά πετάγματα, αφού το βάρος τους ήταν υπερβολικό, με την καρδιά και το αναπνευστικό τους, φορτωμένο.
Μεγάλη κλούβα, τροφή αραιωμένη μέχρι και 85-90%
με ασπούρι και συνεχής κίνηση των κυριών(κάποιος να τις "τρέχει").
Είναι πιθανόν, παρ' ότι δεν μου έχει συμβεί με τον "τύπο" που βάζω τα τελευταία χρόνια.
Δεν μπορώ όμως να είμαι και βέβαιος αφού εγώ βάζω ζευγάρια πολύ νωρίς,
γύρο στις 10-15 Ιανουαρίου.
Αν τελικά αυτό δεν "πιάνει", μια εσωτερική φωλιά στην κλούβα με τις θηλυκές ΠΑΝΤΑ δημιουργεί εντάσεις και αλληλοτσακωμούς μεταξύ τους για την κυριαρχία του σημείου και αλλάζει την εικόνα της γαλήνης και της οκνηρίας στο χώρο.
επισης (χωρις να ειναι υποχρεωμενος δεν ειδα να το σχολιαζει ο ανθρωπος με τις περισσοτερες ισως επιστημονικες περα απο εμπειρικες γνωσεις εδω μεσα (κατα την γνωμη μου τουλαχιστον) ο alexandros .
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας