Γενικά Υπογραφές για την κατάργηση της εμπορίας ζώων στο Σχιστό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MyriamK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ψιλομπερδεμα ηταν αλλα,... με την 3η😛 τα καταφερα!
μπραβο σε ολους για τις συμμετοχες!

Παιδιά σας ευχαριστώ για την συμμετοχή, αλλά για να θεωρούνται έγκυρες οι υπογραφές θα πρέπει να συμπεριλάβετε ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και πόλη, αλλιώς δεν έχει νόημα. Κανείς δεν αναγνωρίζει ένα ψευδώνυμο ή μικρό ονομα ως υπογραφή.
Σας ευχαριστώ!

Όποιος έχει πρόβλημα με την υπογραφή ας μου στείλει Προσωπικό Μήνυμα να την περάσω εγώ. Μην ξεχνάτε ονοματεπωνυμο, πόλη και επάγγελμα.

χαιρομαι παρα πολυ για την προσπαθεια που γινεται!
επιτελους! Να και καποιοι που κανουν κατι... Ενδιαφερομαι να βοηθησω! Στην υπογραφη μου δεν εβαλα επαγγελμα, δεν πιανεται;

Είχα υπογράψει μέσα στο σ/κ αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί και υπέγραψα πάλι. Χμ, έκανα γκάφα;

Νικολέττα οκ είναι η υπογραφή σου, μια χαρά..
Μαρία πιάνεται απλά είναι πιο "έγκυρη" ας το πούμε με όλα τα στοιχεία.

θα ηθελα να ρωτησω αμα εχει γινει τιποτα με τις υπογραφες που μαζευουμε αλλα ποτε προοριζετε να γινει καποιο βημα;

Άρη οι υπογραφές έχουν φτάσει μόνο τις 176..Από αυτές αρκετές δεν περιέχουν καν ονοματεπώνυμο. Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη όσον αφορά την εισαγγελία και τα ΜΜΕ. Η Anima βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Περάματος και αναμένουμε να μας πουν τι χρειάζονται από εμάς.
Δυστυχώς οι υπογραφές είναι πολύ λίγες ακόμα. Είμαστε όμως αισιόδοξοι στο ότι μπορεί τελικά να κινητοποιηθεί και το Δασαρχείο Πειραιά.. Εύχομαι το θέμα να λάβει τις διαστάσεις που του αξίζουν και πάνω απ'όλα να καταλάβουμε όλοι ότι μόνο με τη δημοσιοποίηση και ενημέρωση των πολιτών μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Θέλω να τονίσω ξανά ότι οι υπογραφές όλων ΜΠΟΡΟΥΝ να βοηθήσουν στην γενικευμένη εξάλειψη του φαινομένου! Όποιος δεν το έχει κάνει ακόμα, παρακαλείται θερμότατα να υπογράψει!

Υπενθυμίζω το link: http://fightingforanimalrights.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

όποιος αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα ας μου στείλει ΠΜ με τα στοιχεία του, για να περάσω την υπογραφή..

• Like
Αντιδράσεις: lizard
Τα πράγματα έχουν ως εξής μέχρι στιγμής. Αύριο (5/6) η ΑΝΙΜΑ θα παρευρεθεί στο Σχιστό γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η μέρα περιβάλλοντος και θα διεξαχθεί εκδήλωση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ –Β’ ΦΑΣΗ» στην οποία θα παραβρίσκεται ο δήμαρχος του Περάματος (και όχι μόνο) και θα συζητήσουν μαζί με την ΑΝΙΜΑ το θέμα που μας απασχολεί για το παράνομο εμπόριο ζώων στο Σχιστό. Μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος μπορεί να διαθέσει έναν της δημοτικής αστυνομίας κάθε Κυριακή, αλλά το πρόβλήμα είναι ότι μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν έχει το δικαίωμα να απελευθερώσει ζώα αλλά και να είχε, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα άγρια. Αυτό είναι δικαιοδοσία του Δασαρχείου που μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτο (παρά την συνεχή επικοινωνία). Η ΑΝΙΜΑ για όσους δεν γνωρίζουν έχει προβεί στο παρελθόν με ομαδικά πεσίματα στο Σχιστό και έχει φτάσει μέχρι τον Εισαγγελέα αλλά δυστυχώς ο φάκελος έχει παγώσει και ακόμα δεν έχει ανοιχτεί. Όπως φαίνεται η υπόθεση θέλει σπρώξιμο. Έχω την αυριανή πρόσκληση για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν και να μάθουν περισσότερα απο τον Δήμαρχο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι θετικό και γιαυτό η ΑΝΙΜΑ μου πρότεινε πως αν δούμε ότι δεν γίνεται τίποτα από τους άλλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία διαμαρτυρία στο Σχιστό με τα Μ. Μ. Ε. Που σίγουρα θα τους αναγκάσει να σπρώξουν την κατάσταση. Θα σας παρακαλούσα πολύ όποιος θέλει να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια που ίσως χρειαστεί να κάνουμε, να μου αφήσει μήνυμα στο προφίλ ή πμ για να τον ενημερώσω και να τον υπολογίζω. Όταν χρειαστεί να δράσουμε με αυτόν τον τρόπο πρέπει να ξέρουμε πόσοι και ποιοι θα είμαστε για να βοηθήσουμε άμεσα να ολοκληρωθεί ο σκοπός μας οριστικά. Την παρασκευή θα έχω επικοινωνία με την ΑΝΙΜΑ για νεότερα. Ευχαριστώ πολύ

(ΠΕ. ΣΥ. Δ.Α. Π)
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
&quot] τηλ. 210 4015451, : 210 4015452
email: <email removed>
pesydap.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος)
(Σχιστό, κοντά στο Βιομηχανικό Πάρκο)
Εκδήλωση παραλαβής του έργου
«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ
»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που πραγματοποιείται για την παραλαβή του έργου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ –Β’ ΦΑΣΗ» στην περιοχή Λακκώματα, στο όρος Αιγάλεω (δίπλα στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, Πέραμα).
Πρόκειται για έργο με σημαντική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της υποβαθμισμένης Δυτικής Περιοχής. Το έργο χρηματοδοτείται από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 5/6/2008, στις 12:00 π. Μ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Βασικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

þ12:00... Χαιρετισμοί: Δημάρχου Περάματος κ. Γλύκα, Εκπροσώπων Κομμάτων & φορέων
þ12:30... Ομιλία: Υφυπουργού κ. Νάκου
þ12:45... Παρουσίαση δρώμενων από μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κορυδαλλού
þ13:00... Ξενάγηση στο χώρο – Δεξίωση

Το καλύτερο θα ήταν να μην αγόραζε κανένας τίποτα απο το Σχιστό. Αν δεν έχουν αγοραστές θα αναγκαστούν να βρούν μια αληθινή δουλειά...

Είναι αηδία να τους βλέπεις να ανταγωνίζονται για το ποιός έχει πιάσει τα περισσότερα γαρδέλια..☹

Έβαλα και την δικία μου υπογραφή φυσικά..

Θα θελα να ενημερώσω όσους έχουν βοηθήσει σε αυτην την προσπάθεια, ότι οι υπογραφές μας έχουν φτάσει μόλις τις 240 από τις 22 Μαϊου.

Χρειάζόμαστε πολύ περισσότερες για να μας προσέξουν.

Γι'αυτό παρακαλώ τα νέα μέλη που θέλουν να βοηθήσουν να σταματήσει η παρωδία του Σχιστού να υπογράψουν και να προωθήσουν το κείμενο όπου μπορούν.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

παιδια μολις υπογραψα κι εγω...
τι γινετε; θα καταφερουμε κατι;
ειναι ντροπη... ειμαστε χειροτεροι απο αυτα που αποκαλουμε ζωα...

Κι εγω υπεγραψα! Ειμαι μακρια κ ειναι το μονο που μπορω να κανω, καλη επιτυχια!

Εγώ υπέγραψα, το έστειλα σε mail στους γνωστούς μου και επιπλεόν έφτιαξα και group σχετικό στο facebook.. Μπορεί σε μερικούς να ακουστεί κάπως αυτό, αλλά πιστέψτε με πιάνει σε αρκετές περιπτώσεις! 🙂

Καλά έκανες Myriam και το επανέφερες το θέμα γιατί πιστεύω ότι πολλοί, όπως και εγώ, δεν το είχαμε δεί.
Με χαρά υπέγραψα.

Mόλις υπέγραψα και εγω... Μύριαμ σου αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ...

Θα ήθελα να πώ μια ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται: θα μπορούσαμε να δώσουμε και τα στοιχεία του / της συζύγου αν ξέρουμε οτι είναι σύμφωνος/η! Ετσι αμέσως αμέσως οι υπογραφές θα γίνουν 500!

Θα ήθελα να πώ μια ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται: θα μπορούσαμε να δώσουμε και τα στοιχεία του / της συζύγου αν ξέρουμε οτι είναι σύμφωνος/η! Ετσι αμέσως αμέσως οι υπογραφές θα γίνουν 500!

Εγώ το έχω ήδη εφαρμόσει Τζωρτζίνα με συγγενείς και φίλους 😉
Είναι πολύ καλή ιδέα για όποιον έχει την διάθεση να το κάνει.
Ένα σχόλιο μπορεί να περιλαμβάνει και περισσότερες από μια υπογραφές!

Εγώ υπέγραψα, το έστειλα σε mail στους γνωστούς μου και επιπλεόν έφτιαξα και group σχετικό στο facebook.. Μπορεί σε μερικούς να ακουστεί κάπως αυτό, αλλά πιστέψτε με πιάνει σε αρκετές περιπτώσεις! 🙂

Έφη υπάρχει ήδη σχετικό γκρουπ, αν θες στείλε μου το λινκ σε ΠΜ:)

Σχετικά θέματα

Back