Γενικά Υπογραφές για την κατάργηση της εμπορίας ζώων στο Σχιστό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MyriamK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ να υπογράψω για το Σχιστό, άσχετα αν δεν γνωρίζω το θέμα.
Ποιος θα μπορούσε νσ με καθοδηγήσει και να το προωθήσω το θέμα και να βγάλουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ

Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ να υπογράψω για το Σχιστό, άσχετα αν δεν γνωρίζω το θέμα.
Ποιος θα μπορούσε νσ με καθοδηγήσει και να το προωθήσω το θέμα και να βγάλουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ

Αναστασία καλημέρα!

Πηγαίνεις σε αυτό το λινκ και πατάς Υποβολή Σχολίου (Ανωνυμος Χρηστης): http://fightingforanimalrights.blogspot.com/2008/05/blog-post.html προσθέτεις το όνοματεπώνυμο σου, ιδιότητα και πόλη.

Αν θες να προωθήσεις το κείμενο απλά πήγαινε σην διεύθυνση

Υπερασπιζομαι τα δικαιωματα των ζωων
κάνε copy -paste το κείμενο σε ένα email και προώθησε το στις επαφές σου
Σ'ευχαριστούμε για την βοήθεια.

Μόλις έβαλα την υπογραφή μου και γω και εύχομαι να μαζευτούνε αρκετές υπογραφές και να βγει αποτέλεσμα😛. Δυστηχώς όμως μέχρι να γίνει αυτό θα κακοποιούνται εκατοντάδες ζώα.☹

Μόλις τώρα κοίταξα στο facebook είδα ότι το group έχει φθάσει τα 78 μέλη.. Δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά δεν είναι και άσχημα...)

Μόλις τώρα κοίταξα στο facebook είδα ότι το group έχει φθάσει τα 78 μέλη.. Δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά δεν είναι και άσχημα...)

Έφη θες μήπως να πεις 489 Μέλη;

Μπράβο Έφη και σε όσους το διέδωσαν.. Καθημερινά λαμβάνουμε υπογραφές.. Είμαστε στις 277 ακόμα..Αλλά κάποια στιγμη θα φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα.

Facebook Group

Έφη θες μήπως να πεις 489 Μέλη;
Ναι Μύριαμ δίκιο έχεις! Ο αριθμός του group αυξήθηκε απίστευτα.. Θα έβαζα νέα ανακοίνωση, αλλά λέω αν βάζω κάθε λίγο και λιγάκι, σκέφτηκα μήπως σας κουράζω...
Πραγματικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους το διέδωσαν!

Άποψη μου είναι πως το αξιόλογο αυτό πόστ θα έπρεπε να βρίσκεται στο Περιβάλλον, Φύση, Οικολογία και όχι στο Καρδερίνες - Ιθαγενή, Ευρωπαϊκά, Υβρίδια που βρίσκεται τώρα.

Συζήτηση για το Σχιστό

Δυστυχώς εχθές είχα μία συζήτηση για το Σχιστό.
Μου είπανε ότι δεν θα γίνει τίποτα όσες υπογραφές μαζευτούνε διότι από κει ζούνε αρκετές οικογένειες φτωχές.
Προσωπικά καταδικάζω την άποψη αυτή διότι τα ζωάκια πληρώνουν για άλλη μία φορά την ανευθυνότητα αυτού του κράτους και της πολιτείας. Όσων αφορά το θέμα για το τσίρκο MEDRANO έμαθα ότι κάτι είχαμε καταφέρει με τις υπογραφές, αλλά ο κ. ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ του Πειραιά λαδώθηκε και λειτούργησε στον Δήμο του Πειραιά! 😡

Tο καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίζουμε και να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε σαν φιλόζωοι το καλύτερο γι αυτά τα ζωάκια.Αύριο είναι Κυριακή και πάλι τα ίδια θα γίνονται στο Σχιστό. 😡
Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; 😕

μπράβο σου αυτό που έκανες ήτανε πολύ έξυπνο και σε ευχάριστο προσωπικά για την ευκαιρία που μου έδωσες να βοηθήσω και εγώ.

Παιδια δεν ξερω αν ειδε κανεις το ρεπορταζ του ALPHA στο κεντρικο δελτιο σημερα το βραδυ αλλα οι εικονες που εδειξαν ηταν πραγματικα εξπραγματικες...
Πουλια στιβαγμενα σε πολυ μικρα κλουβια... (σε αυτα που το πολυ να χωρανε 2 (ουτε καν ζευγαρωστρα), εβλεπες τουλαχιστον15-20... Να μην χωρανε να κουνισουν)... Εκει δεν βλεπουμε μως μονο καναρινια η παπαγαλακια αλλα και σπανια πουλια οως μαινες...
Αλλα δεν την <γλιτωσαν και τα σκυλακια>;
κουταβια σε πολυ μικρα κλουβια και χωρισ να υπαρχει καποια τροφη η νερο... (δηλαδη φανταστειτε ποσες ωρες τα καημενα τα ζωα εμενανχωρισ νερο)...9μαλιστα ειδα και 2 μικρα σκυλακια(σε μεγεθος τσιουαουα) σε κλουβι λιγο μεγαλυτερο απο ζυγαρωστρα με ανοιχτο το πανω μερος...
Τελος το πιο ανατριχιαστικο και συγκλονιστικο ηταν τα καημενα σκυλια τα οποια τα αυτια τους ειχαν κοπει οχι απο τηνιατουσ η ειδικους αλλα απο τους ιδιουσ ου σ πωλητες... (ενα μαλιστα απο αυτα αιμορααγουσε εκεινη τη στιγμη)...
Συγχνωμη αν σας κουρασα αλλα εγω πραγματικα σοκαριστικα...
Πρεπει επιτελους να γινει κατι με αυτο το θεμα...

Ναι Σταύρο, έχεις δίκιο.
Τουλάχιστον κάθε μέρα συνεχίζονται οι υπογραφές..λίγο λίγο..φτασαμε στις 378..
Στο Facebook έχουμε 1360 μέλη, εύχομαι και οι υπογραφές να γινουν τόσες..
Είναι όμως δύσκολα τα πράγματα..

Καλά πώς γίνεται τα μέλη να είναι 1360 και οι υπογραφές 378; Μύριαμ, βάλε καμία ανακοίνωση στο γκρουπ, στείλε καμία ενημέρωση στα μέλη του. Απορώ για ποιο λόγο γίνεται μέλος κάποιος σε ένα γκρουπ, όταν βαριέται να αφιερώσει δύο λεπτά για να υπογράψει σε μια φόρμα που αποτελεί τον κύριο σκοπό της ομάδας; 😕

Τρομερό αυτό το πράγμα στο Σχιστό πραγματικά.
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχουν πολλοί δικτυακοί τόποι όπου υπογράφει κανείς γι αυτό το θέμα; Γιατί κάποια στιγμή είχα υπογράψει κάπου αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν. Δεν ξέρω και πώς μπορώ να δω στο facebook που έχετε αναφέρει αν υπάρχει η υπογραφή μου, πήγα και δεν βρήκα άκρη.

Αν θυμάμαι σωστα, έπρεπε να έρθει στο email σου ειδιποίηση ότι υπόγραψες Φανή.. Εγώ έστειλα στο group του facebook μήνυμα-ειδιποίηση μόλις τώρα. Για να δούμε τί θα γίνει..

Ευχαριστω Σταυρο! Απο οτι φενεται με καλυψες! Ελπιζω οι φιλοζωικες να μην το αφησουν να περασει ετσι αυτο!

Τις προηγούμενες 3 ημέρες δέχθηκα καταιγισμό υπογραφών στο Blog.
Φτάσαμε τις 557 εκ των οποιων κάποιες είναι και διπλές..
Εφη σ'ευχαριστω για την κινητοποίση και το μήνυμα που εστειλες σε όλα τα μέλη του γκρουπ..

Τις προηγούμενες 3 ημέρες δέχθηκα καταιγισμό υπογραφών στο Blog.
Φτάσαμε τις 557 εκ των οποιων κάποιες είναι και διπλές..
Εφη σ'ευχαριστω για την κινητοποίση και το μήνυμα που εστειλες σε όλα τα μέλη του γκρουπ..

Εγω το μολις τωρα το προωθησα μεσω hi5! το εστειλα σε αρκετα ατομα... Ελπιζω να πιασει τοπο... Ενημερωσε μας..

Σχετικά θέματα

Back