Γενικά Υπογραφές για την κατάργηση της εμπορίας ζώων στο Σχιστό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MyriamK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα!
Το τραγικό γεγονός το είδα και εγώ στην τηλεόραση.
Έχω ψηφίσει και το έχω στείλει και σε άλλους ανθρώπους να ψηφίσουν.
Εχθές είδα ένα τραγικό γεγονός πάλι με ένα σκυλάκι. Κατέβαινα τον Κηφισό από Νέα Φιλαδέλφεια προς Πειραιά. Στο ύψος της εξόδου της Αχαρνών λίγο πιο πριν υπάρχει στα δεξιά μία παράγκα (στον Κηφισό)
και είδα ένα κοκαλιασμένο σκυλάκο να κάθεται εκεί. Πείτε μου τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε. Δυστυχώς τίποτα.
Δεν υπάρχει μία υπηρεσία να απευθήνεσαι και να λύνει αυτές τις δύστηχες καταστάσεις.
Βλέπω στο ΑNIMAL PLANET τι κάνουν οι οργανώσεις για τα ζώα και νοιώθω πολύ άσχημα που εδώ δεν υπάρχει οργάνωση και τα ζώα είναι κυριολεκτικά καταδικασμένα.
Ένας φίλος τάιζε στην δουλειά του ένα σκυλάκι που είχε πρόβλημα στα μάτια και ήρθε κυνηγημένο από άλλα αρσενικά. Πήγα το είδα του έβαλα στις πληγές του PULVO και το καθάρισα. Ο φίλος μου του έβαζε νεράκι και φαγητό και σήμερα μόλις έμαθα ότι το έδιωξαν τα αφεντικά του...
Ο λόγος;Επειδή ήταν διαχυτικό και χοροπήδαγε στον κόσμο. Δεν καταλαβαίνουν ότι επειδή του δώσανε σημασία και σώθηκε χαιρότανε και τους έγλυφε όλους. Μία σημείωση.
Είναι εργοστάσιο και είχε το σκυλάκι κλειστεί για 3 μέρες μεσ την αποθήκη.Φανταστείτε με τη φόβο είχε έρθει από την συμπλοκή του με τα άλλα σκυλιά.

• Like
Αντιδράσεις: nina 2
Ότι και να πούμε, είναι λίγο δυστυχώς..

Ντροπη! Τα αφεντικα θα επρεπε να ντρεπονται! Τι μπορουμε να κανουνε εμεις ομως πανω σε τετοια θεματα; Τα ταιζουμε,τα φροντιζουμε αλλα δυστυχως συνηθως αυτο δεν κραταει πολυ!

😕ασ κανουν κατι πιο δραστικο! Μου εχουν πει οτι παει η αστυνομια και ανοιγει τισ κλουβεσ και την αλλη κυριακη ειναι ολοι παλι εκει! Ασ τουσ κοψουν κανα τρελλοπροστιματακι η ας τους πανε ενα αυτοφωρο.Αυτο που κανουν παντως δεν ειναι λυση ΗΜΑΡΤΟΝ

Το αρχικό μήνυμα έγινε το 2008. Δεν ξέρω τι απέγινε αυτή η προσπάθεια, ίσως μπορεί να μας ενημερώσει η @MyriamK

θα ηθελα να πω αν μου επιτρεπεται εδω ενα πραγμα που ισως ενεργοποιηθη πιο πολυ κοσμος, υπαρχουν μερικοι που παιρνουν πουλακια απο το σχιστο και οταν πανε σπιτι το πουλακι εναι νεκρο και θεωρουν οτι ψωφισε λογο ζεστης κλπ
η πραγματικη αληθεια ειναι, οταν ο "κυριος" που σου βαζει το πουλακι στο κουτι εχει στο χερι του ενα αγκαθι και οταν πιανει το πουλακι το καρφωνη στο κεφαλι με ενα τροπο για να πεθανει για να ξαναπας και να ξαναγορασει και αλλο αυτο το καταθετω απο εμπειρια γιατι εχω ενα γνωστο που κανει αυτη τη δουλεια φυσικα ειναι μονο "γνωστος" και οχι φιλος ενοειται γιατι η περισοτερη απο αυτους ειναι μπεκριδες και η ψυχες που πουλανε μετατρεπωται σε αλκοολ

θα ηθελα να πω αν μου επιτρεπεται εδω ενα πραγμα που ισως ενεργοποιηθη πιο πολυ κοσμος, υπαρχουν μερικοι που παιρνουν πουλακια απο το σχιστο και οταν πανε σπιτι το πουλακι εναι νεκρο και θεωρουν οτι ψωφισε λογο ζεστης κλπ
η πραγματικη αληθεια ειναι, οταν ο "κυριος" που σου βαζει το πουλακι στο κουτι εχει στο χερι του ενα αγκαθι και οταν πιανει το πουλακι το καρφωνη στο κεφαλι με ενα τροπο για να πεθανει για να ξαναπας και να ξαναγορασει και αλλο αυτο το καταθετω απο εμπειρια γιατι εχω ενα γνωστο που κανει αυτη τη δουλεια φυσικα ειναι μονο "γνωστος" και οχι φιλος ενοειται γιατι η περισοτερη απο αυτους ειναι μπεκριδες και η ψυχες που πουλανε μετατρεπωται σε αλκοολ
Γνωρίζεις κάτι σχετικό παραπάνω γι' αυτό?
Γιατί όπως και να το κάνουμε... Να φτάσουν εκεί είναι πέρα από κάθε λογική.
Μήπως τα πουλιά πεθαίνουν γρήγορα γιατί είναι απόρροια της πρόσφατης αιχμαλωσίας τους και της αδυναμίας από μέρους των κατόχων να βρουν τροφές και κατάλληλους σπόρους σίτισής τους;

καποτε δουλευα σε μια εταιρεια και ειχα γνωριση ενα "κυριο" αρωστος με αυτο που εκανε δηλαδη να πιανει πουλια με δυχτια ξωβεργες κλπ. και σε μια συζητηση που καναμε μου ειπε ακριβως αυτα που σας εχω γραψει υπαρχουν πολυ που χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο για να 'αναγκαζουν τον κοσμο να ξαναπηγαινει και να ξανα αγοραζη πουλια γιατι το δικο τους ειχε ψοφιση μολης πηγαιναν στο σπιτι, οτι συζητησαμε το αναφερω ευχαριστω

καποτε δουλευα σε μια εταιρεια και ειχα γνωριση ενα "κυριο" αρωστος με αυτο που εκανε δηλαδη να πιανει πουλια με δυχτια ξωβεργες κλπ. και σε μια συζητηση που καναμε μου ειπε ακριβως αυτα που σας εχω γραψει υπαρχουν πολυ που χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο για να 'αναγκαζουν τον κοσμο να ξαναπηγαινει και να ξανα αγοραζη πουλια γιατι το δικο τους ειχε ψοφιση μολης πηγαιναν στο σπιτι, οτι συζητησαμε το αναφερω ευχαριστω
Μπορεί αυτός ο"κύριος" να είχε το άλλοθι για τα φοβερά ποσοστά θανάτου που υπάρχουν στα νεοαιχμάλωτα πουλιά. Ακόμη κι αυτά τα άτομα... Δεν μπορεί να φτάσουν τόσο χαμηλα

• Like
Αντιδράσεις: nina 2
.. Πείγα την Κυριακή μια βόλτα με την κυρά μου και είδα... Με χάλασε επίσης που είδα ανθρωπο που έχει Πετ ΣΟΠ στον Πειραια να έχει παγκο και εκεί.

Αυτό που λες σ' εμάς, πες το στους ίδιους, διστάζεις;

παιδια ειναι ενα λυπηρο γεγονος το σχιστο. Αυτο το πραγμα με τα αγρια να κοπανιουνται σε αθλιες συνθηκες ειναι ΝΤΡΟΠΗ!
ας μην μιλησουμε και για το υπολοιπο πανηγυρι με αλλα ζωα...
αχ αχ αχ
θα σας στεναχωρησω, δεν ειναι θεμα υπογραφων. Ειναι θεμα πολιτειας παιδιακαι κατα ποσο θελουν να εφαρμοσουν το νομικο πλαισιο(αν αυτο υπαρχει).

η καλυτερη λυση κατ'εμε, να τους γυρνας την πλατη. Αμα δεν παταει στο τελος κανεις, δεν θα πανε και αυτοι!
θελω να καταληξω οτι οσο υπαρχουνε ανθρωποι που πανε και ψωνιζουν εκει και
οσο η πολιτεια αδρανει, χαμενος κοπος οτι και να πουμε.

Σχετικά θέματα

Back