Σε παρακαλώ αν μπορείς. Και φώναζε Σπύρο. Θα σε περάσουν λίγο για τρελό αλλά δεν πειράζει. Στο 'Σπύρο' άκουγε σα σκυλάκι. Σε ευχαριστώ. Εγώ θα φύγω νωρίτερα απι δουλειά και θα παω σε κατι παρκακια Λιουμη και Χαϊδάρι...Κριμα ρε αγορι μακαρι να βρεθει...
Θα κανω αργοτερα μια βολτιτσα στα κοντινα παρκα μιας και βρισκομαι Αγια Βαρβαρα μηπως και...
Τα εχουμε εμεις... Θα στο στειλουμε με μηνυμα οποτε το χρειαστεις (το δαχτυλιδι του)Μόνο 2 φωτογραφίες έχω με το δαχτυλίδι και δε φαίνονται όλα τα στοιχεία.. :/
Ούτε η δική μου. Ξαναπήγα μπαρουτάδικο. Το καλό είναι ότι μέσω ενός άλλου φίλου μπήκε αγγελία και σε ΙΕΚ της περιοχής, στον επίσημο λογαριασμό του στο φβ, που τον ακολουθούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες κάτοικοι εδώ της περιοχής (έχει πολλές ειδικότητες και πολλά τμήματα).Δυστυχώς η βόλτα δεν απέδωσε καρπούς ☹
Σε ευχαριστώ και εσένα και όλους μέσα από την καρδιά μου.Κοινοποίησα και εγώ σε μια ομάδα https://www.facebook.com/groups/hathikebrethikexarizetai/
Λυπάμαι πολύ! Ελπίζω να βρεθεί σύντομα!
Πραγματικά μην ευχαριστείς.. Έχω χάσει ζωάκι και κατανοώ τον πόνο και πιστεύω όλοι εδώ μέσα σε καταλαβαίνουν. Πολύ άτυχη στιγμή.. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, όμως, και μη χάνεις τις ελπίδες σου! Θα περιμένουμε νέα. :)Σε ευχαριστώ και εσένα και όλους μέσα από την καρδιά μου.
Ευχαριστώ.. Έβαλα σε Βασιλόπουλο κάτω Αιγάλεω, Σκλαβενίτη-Πράκτικερ που είναι μαζί (εκεί σε μια κολόνα βγαίνοντας... Δε με άφησαν στον τοίχο) και στο Λιντλ στην Ιερά Οδό. Σε ευχαριστώ!Λυπάμαι. Βάλε και σε σούπερ μάρκετ όπως και στο πρακτικερ φωτογραφιες του. Αύριο Σάββατο πάνε αρκετοί για ψώνια. Καλά αποτελέσματα
Λυπαμαι... Μην χανεις τις ελπιδες σου πιστευω θα τον βρεις!Ευχαριστώ.. Έβαλα σε Βασιλόπουλο κάτω Αιγάλεω, Σκλαβενίτη-Πράκτικερ που είναι μαζί (εκεί σε μια κολόνα βγαίνοντας... Δε με άφησαν στον τοίχο) και στο Λιντλ στην Ιερά Οδό. Σε ευχαριστώ!
Λυπαμαι... Μην χανεις τις ελπιδες σου πιστευω θα τον βρεις!
Σας ευχαριστώ. Μακάρι, μακάρι, μακάρι. ☹Ελπίζω να βρεθεί συντομα
Τώρα το είδα και γω... Εύχομαι να τον βρεις το Σπύρο! Να πάνε όλα καλά εύχομαιΣας ευχαριστώ. Μακάρι, μακάρι, μακάρι. ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας