Γενικά Χάθηκε ο Σπύρος (κοκατίλ)

Κριμα ρε αγορι μακαρι να βρεθει...
Θα κανω αργοτερα μια βολτιτσα στα κοντινα παρκα μιας και βρισκομαι Αγια Βαρβαρα μηπως και...
Σε παρακαλώ αν μπορείς. Και φώναζε Σπύρο. Θα σε περάσουν λίγο για τρελό αλλά δεν πειράζει. Στο 'Σπύρο' άκουγε σα σκυλάκι. Σε ευχαριστώ. Εγώ θα φύγω νωρίτερα απι δουλειά και θα παω σε κατι παρκακια Λιουμη και Χαϊδάρι...

Μόνο 2 φωτογραφίες έχω με το δαχτυλίδι και δε φαίνονται όλα τα στοιχεία.. :/
Τα εχουμε εμεις... Θα στο στειλουμε με μηνυμα οποτε το χρειαστεις (το δαχτυλιδι του)

Δυστυχώς η βόλτα δεν απέδωσε καρπούς ☹
Ούτε η δική μου. Ξαναπήγα μπαρουτάδικο. Το καλό είναι ότι μέσω ενός άλλου φίλου μπήκε αγγελία και σε ΙΕΚ της περιοχής, στον επίσημο λογαριασμό του στο φβ, που τον ακολουθούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες κάτοικοι εδώ της περιοχής (έχει πολλές ειδικότητες και πολλά τμήματα).

Καθώς οι ελπίδες εξανεμίζονται ☹ και το μόνο που απομένει είναι ένα τηλέφωνο από κάποιον που το βρήκε, να σας πω εν συντομία τι συνέβη. Κάθε Σάββατο έκανα γενική καθαριότητα κλουβιού. Επειδή αύριο από τις 10 το πρωι μέχρι το βράδυ θα είμαι σε μια δουλειά για ένα χαρτζιλίκι που πρέπει να είμαι και φρέσκος στο προσωπο, είπα να το καθαρίσω χθες και όχι το Σάββατο το πρωί (που σημαίνει αποσυναρμολόγηση και καθάρισμα στα καγκελάκια, πλαστικά μέρη, πατήθρες, ποτίστρες, ταϊστρες.. Τα πάντα). Ο Σπύρος πότε καθόταν στην πατήθρα που του έχω κολημμένη στην ντουλάπα μου και πότε ήταν στον ώμο και παρακολουθούσε τι κάνω και μου έδινε φιλάκια στο αυτί (δε με δάγκωσε ποτέ... Ποτέ όμως).
Πάνω που το καθάρισα, το σκούπισα με χαρτί κουζίνας και το έβγαλα στο μπαλκόνι που είχε ήλιο να στεγνώσει εντελώς, ήρθε μια φίλη για καφέ. Πήγα 2 λεπτά τουαλέτα και έγινε το κακό. Άνοιξε λέει για πολύ λίγο να βγει στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο και έφυγε αυτός σφεντόνα. Αν ήταν το κλουβί του μέσα, δε θα γινόταν αυτό. Έτσι είπε, ότι πέταξε χωρίς καν να το καταλάβει. Σημειώνω εδώ ότι συχνά είχα κλειστή τη μπαλκονόπορτα αλλά χωρίς τραβηγμένη κουρτίνα. Ποτέ δεν πέταξε προς τα τζάμια. Ποτέ. Ούτε είχε κουτουλήσει πάνω τους. Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν με την προσγείωση (μετακινούσα το χέρι μου για να το βρει, αλλά και σ' αυτό τις τελευταίες μέρες άρχισε να γίνεται εξπερ).
Κατευθύνθηκε προς το πράκτικερ (όρια Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου) και εξαφανίστηκε. Από την 1η στιγμή λέει έκανε αυτό το κράξιμο (flock calling) που μου έκανε και μένα όταν έφευγα πχ το πρωί απ΄ το δωμάτιο που βρισκόταν.
Ειλικρινά δεν περίμενα να πάθω τέτοιο αμόκ. Χθες με έπιασε τρέλα κανονική. Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ. Η μάνα μου και οι ανιψιές μου με σκυλοβρίζουν νύχτα μέρα και έχουν και δίκιο.

Ποτέ ένα πουλί ελεύθερο με ξένο άνθρωπο, όσο και αν τον εμπιστεύεστε. Ούτε για κατούρημα. ☹

Σε ευχαριστώ και εσένα και όλους μέσα από την καρδιά μου.
Πραγματικά μην ευχαριστείς.. Έχω χάσει ζωάκι και κατανοώ τον πόνο και πιστεύω όλοι εδώ μέσα σε καταλαβαίνουν. Πολύ άτυχη στιγμή.. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, όμως, και μη χάνεις τις ελπίδες σου! Θα περιμένουμε νέα. :)

Λυπάμαι. Βάλε και σε σούπερ μάρκετ όπως και στο πρακτικερ φωτογραφιες του. Αύριο Σάββατο πάνε αρκετοί για ψώνια. Καλά αποτελέσματα
Ευχαριστώ.. Έβαλα σε Βασιλόπουλο κάτω Αιγάλεω, Σκλαβενίτη-Πράκτικερ που είναι μαζί (εκεί σε μια κολόνα βγαίνοντας... Δε με άφησαν στον τοίχο) και στο Λιντλ στην Ιερά Οδό. Σε ευχαριστώ!

Ευχαριστώ.. Έβαλα σε Βασιλόπουλο κάτω Αιγάλεω, Σκλαβενίτη-Πράκτικερ που είναι μαζί (εκεί σε μια κολόνα βγαίνοντας... Δε με άφησαν στον τοίχο) και στο Λιντλ στην Ιερά Οδό. Σε ευχαριστώ!
Λυπαμαι... Μην χανεις τις ελπιδες σου πιστευω θα τον βρεις!

Δεν είδα να έχει αναφερθεί και το αναφέρω και αυτό, επειδή είσαι συναισθηματικά φορτισμένος τώρα και ίσως να μη λειτουργείς απόλυτα ψύχραιμα, έχε υπόψη σου ότι με όλη αυτή την έκταση που έχει η αναζήτηση, το τηλέφωνό σου ενδεχομένως να παίσει και σε λάθος χέρια που ΙΣΩΣ προσπαθήσουν να επωφεληθούν της κατάστασης.

Αγνόησε οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και με ονοματεπώνυμο
.

Καλή επιτυχία με την αναζήτηση!

γιωργο λυπαμε. αυτες τις στιγμες νομιζω οτι ειναι σαν να χανεις ενα μερος της καθημερινοτητα σου, του χαμογελου που ζωγραφιζετε στα χειλη βλεποντας της τρελοφατσες τους. κατι εγραψες για μια γιαγια που βρηκε ενα κοκατιλ, δεν ξερω εαν πρεπει να επικεντρωθης εκει. μακαρι τα νεα να ειναι ευχαριστα.

Back