Γενικά Χάθηκε ο Σπύρος (κοκατίλ)

Maxi, σε ευχαριστώ. Μακάρι να ήμουν τόσο προσεκτικός όσο εσύ ☹

Ναι Chrisad, θα το έχω υπόψη μου. Ο κολλητός μου με προειδοποίησε να πάω εγώ αν με πάρουν τηλ και να μη δεχτώ να έρθει κάποιος σπίτι πχ... Εσύ τι άλλο εννοείς; Τι θα μπορούσε να συμβεί;

γιαγια που βρηκε ενα κοκατιλ
Το βρήκε προχθές... Ο δικός μου χάθηκε χθες... Έβαλα αγγελία σε όλα τα πετσοπάδικα (μέχρι και Ρέντη πήρα τηλ και ενημέρωσα. Γι αυτο το πετσοπ θα επανέλθω με πολύυυυ θετικά λόγια).. Κάτι τέτοια μου αναπτερώνουν τις ελπίδες και ελπίζω σήμερα να κοιμηθώ (είμαι με 2 ώρες ύπνο χθες).

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

Γιωργο το έκανα κι εγώ μια κοινοποίηση στο φβ.

Πραγματικά όταν το διάβασα έμεινα κάγκελο. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο Σπυρακος!

Σε ευχαριστω πολύ... Να είσαι και συ πολύ προσεκτικός... Σε 1 δευτερόλεπτο γίνεται το κακό...
Να σαι καλά πάντως!

Τελικά με ενημέρωσαν ότι είναι μια κοπελας! Πφφφ

Παιδιά βρέθηκε... :) 3 μέρες δεν μπορούσα να φάω από τη στεναχώρια, τωρα δεν μπορώ να φάω από τη χαρά μου. 🙂

Αυτό που λειτούργησε ήταν το πετσοπ. Πήγα σε 3 της περιοχής μου και 1 πιο μακρυα τηλεφωνικά. Δεν είχα αφήσει απλά την αγγελία αλλά τους είπα με δραματικό ύφος ότι αν δουν κάποιον να ρωτάει τι τρώνε αυτά τα παπαγαλάκια κτλ (κάποιον άσχετο δηλαδή), να τον ρωτήσουν αν τον έχουν αγοράσει ή αν τον έχουν βρει. Πραγματικά η κυρία που το βρήκε πήγε στο πετσοπ και ρώτησε τι τρώνε... Η κοπελιά με θυμήθηκε και της έδειξε την αγγελία με τη φωτό.
2 μέρες ήταν έξω στη φύση. Έφτασε στα νεκροταφεία της Νίκαιας! 2 μέρες εκεί το καημένο.. Σήμερα όπως το βλέπω δε θα άντεχε... Καθόταν σε ένα κλαδάκι κοντά στην κυρία που δουλεύε εκει.
Είναι παρα πολύ ταλαιπωρημένος και εξαιρετικά κουρασμένος. Δεν είχε δύναμη ούτε στο δάχτυλο να ανέβει, αν και όταν άκουσε Σπύρος έκανε σα τρελός... σα τρελός.. Κοιμήθηκε αυτόματα στο σπίτι του... Νερό ήπιε και έφαγε την τροφή της κυρίας, γιατί από μένα δεν είχε δύναμη να φάει ούτε κεχρί.

Η κυρία που τον βρήκε κυρία με τα όλα της γιατί αγόρασε κλουβάκι και τροφή και με το ζόρι δέχτηκε να της πληρώσω τουλάχιστον αυτά, που δεν τα κράτησε κιόλας και μου τα έδωσε.

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και για την ψυχολογική υποστήριξη και κυρίως για την ενργή συμμετοχή στην αναζήτηση. Συγγνώμη αν σας έπρηξα λίγο παραπάνω, αλλά είχα πάθει αμόκ.
Ευχαριστώ!

Μπράβο ρε Γιώργο. Άξιζε και στους δύο σας ωραίο φινάλε. Ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ.
Ευχαριστω ρε Ζωή... Ειλικρινά ευχαριστώ για την υποστήριξη... 🙂

Καλώς τα δέχτηκες...
Να είσαι καλά. Έκανα μια μαλ@κία (σορρυ για την έκφραση αλλά είναι η μόνη που ταιριάζει) και θα μου γίνει μάθημα. Και δημοσιευμένη θα γίνει μάθημα και στους επόμενους. :)

Τα πιο ευχάριστα νέα που έχω ακούσει σήμερα!
Μπράβο ρε αγόρι! :D
Ράστα χίλια ευχαριστώ. Και αυτό που έκανες (που προθυμοποιήθηκες να ψάξεις στη βόλτα), δεν το ξεχνώ. 🙂

Back