Γενικά Χάθηκε ο Σπύρος (κοκατίλ)

Ράστα χίλια ευχαριστώ. Και αυτό που έκανες (που προθυμοποιήθηκες να ψάξεις στη βόλτα), δεν το ξεχνώ. 🙂

Χαρα μου my friend...
Αλλωστε αυτος ειναι ο ρολος-σκοπος της κοινοτητας(forum) και η σημαντικοτερη διαφορα της απο τα αμετρητα γκρουπ του fb ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Υπεροχα τα νεα σας
Ευχαριστώ. Τώρα που το έζησα κατάλαβα ότι σε τέτοια περίπτωση θέλει άμεση κινητοποίηση και γίνεται πιθανό και το πιο απίθανο σενάριο. Με λίγη τύχη βέβαια.
Πάντως σε σπίτι δεν είχε πάει (σε μπαλκόνι κτλ), αλλά σε δέντρα.
Εμφανισιακά είναι ένα άλλο πουλάκι (σε χαρακτήρα όμως όχι)...
Και να ρωτήσω γενικά τους γνώστες: Έλεγξα όσο μπορούσα πόδια, φτερωμα, ρουθούνια και ματάκια (που είδα κάτι σα τσιμπλίτσες, ίσως να είναι και καμιά φλεγμονούλα επειδή ήταν άυπνο). Τη Δευτέρα θα κλείσβ ραντεβού με τη Δουκάκη προληπτικά. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω άλλο; Που πρέπει να κάνω βασικά...

Θα κάνεις το καλύτερο. Ένας προληπτικος έλεγχος μετά από τέτοια περιπέτεια επιβάλλεται.
Εγώ θα σου έλεγα αύριο να τον αφήσεις να ξεκουραστεί και να φάει με την ψυχή του. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εφόσον την επόμενη μέρα θα πάτε στον γιατρό. Βέβαια εννοείται ότι παρατηρείς τη συμπεριφορά του και πράττεις αναλόγως.

Φαντάζομαι πόσο χάρηκε και ο ίδιος που γύρισε στο σπίτι του. Θα βλέπει ανοιχτό παράθυρο και θα τρέχει να κρυφτεί στο κλουβί του :D

Οπότε από αύριο που θα τον αφήσω να κοιμηθει πάνω από 12 ώρες ξανά το αγαπημένο του παχνίδι στο κρεβάτι... Εγώ ξαπλωμένος, αυτός πάνω μου να τρώει τις ραφές από τα φανελάκια μου, στο ύψος της κοιλιάς να πέφτει στο σεντόνι, να κάνει και καλά τον ανεξάρτητο για 2 δευτερόλεπτα και να ξαναανεβαίνει πάνω.

Κάπως έτσι...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

κυρία που το βρήκε
Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει. Όχι μόνο δε ζήτησε αμοιβή, αλλά επέμενε να μην πάρει λεφτά για κλουβάκι και τροφές και ποτίστρα κτλ.. Με το ζόρι τα άφησα πάνω στο τραπέζι της. Ελπίζω να της ανταποδοθεί.

Θα κάνεις το καλύτερο. Ένας προληπτικος έλεγχος μετά από τέτοια περιπέτεια επιβάλλεται.
Εγώ θα σου έλεγα αύριο να τον αφήσεις να ξεκουραστεί και να φάει με την ψυχή του. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εφόσον την επόμενη μέρα θα πάτε στον γιατρό. Βέβαια εννοείται ότι παρατηρείς τη συμπεριφορά του και πράττεις αναλόγως.

Φαντάζομαι πόσο χάρηκε και ο ίδιος που γύρισε στο σπίτι του. Θα βλέπει ανοιχτό παράθυρο και θα τρέχει να κρυφτεί στο κλουβί του :D
Ναι θα τον πάω στα σίγουρα γιατί αν τον δεις είναι σαν να πήγε 10 μέρες ελεύθερο κάμπινγκ.
Ό,τι θέλει θα κάνει αύριο, δεν τον πιέζω για τίποτα...
Τώρα που γυρίσαμε ήταν πτώμα, απλά μόλις με είδε δεν έκανε κάτι, αλλά είπα Σπύρο και έκανε σαν τρελό.. Πήγε να κελαηδήσει και βγήκε ένα ντεσιμπέλ το πολύ... Μιλάμε για κατακουρασμένο...

Ναι θα τον πάω στα σίγουρα γιατί αν τον δεις είναι σαν να πήγε 10 μέρες ελεύθερο κάμπινγκ.
Ό,τι θέλει θα κάνει αύριο, δεν τον πιέζω για τίποτα...
Τώρα που γυρίσαμε ήταν πτώμα, απλά μόλις με είδε δεν έκανε κάτι, αλλά είπα Σπύρο και έκανε σαν τρελό.. Πήγε να κελαηδήσει και βγήκε ένα ντεσιμπέλ το πολύ... Μιλάμε για κατακουρασμένο...
Είναι πολύ τυχερός που μετά από τόσες μέρες στον δρόμο είναι μόνο κουρασμένος. Κι εσύ τυχερός που έπεσες σε αυτήν την καλή κυρία.
Εύχομαι και στους δύο σας από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστες στιγμές να ζείτε. Και πάντα μαζί.

Να μην ξεχάσεις να του πεις αύριο πόσο ανησυχησαμε όλοι για την πάρτη του 😛

Να μην ξεχάσεις να του πεις αύριο πόσο ανησυχησαμε όλοι για την πάρτη του 😛
Γενικά όταν ήμουν στον υπολογιστή του άρεσε να κάθεται και να βλέπει... Οπότε σε κάποια φάση θα τα διαβάσει :)

Τα ευχαριστα νεα ακουστηκαν μεχρι εδω κατω... Τη Κρητη!
Πολυ χαιρομαι!

Η κινητοποίησή του κοσμου και οι αφισες σε πετ σοπ και κτηνιατρεια πιάνει...
Πριν λιγο καιρο με τον ιδιο τροπο επεστρεψε αλλο ενα κοκατιλακι στο σπιτι του εδω στο Ρεθυμνο... Ειχαμε ενημερωσει τα πετ σοπ και μας ειδοποίησσν οτι καποια κυρια πηγε να παρει τροφη γιατι βρηκε ενα παπαγαλακι... Διασταυρωσαν τα στοιχεια του δαχτυλιδιου και γυρισε στην αγκαλια της οικογενειας της, που αγωνιούσε...

Αυτο που πρεπει να κανετε ολοι εσεις αυριο το πρωι... Ειναι να γραψετε σε ενα χαρτακι τα στοιχεια του δαχτυλιδιου του πουλιου σας και να το φυλάξετε καπου να υπαρχει... Ποτε δε ξερεις.

Ξεκουραση τωρα και αν ειχες πολυβιταμινες θα ήταν καλο να του βάλεις για να λειτουργήσουν ως αγχολυτικό για το μεγάλο στρες που περασε...

Μπραβο ρε Γιωργο, επιτελους καλα νεα!
Ευχαριστώ Αντώνη... Κλαιω από τη χαρά μου...
Είναι πάντως σαν από 5 μηνών να έγινε 20 χρονών... Τόσο ταλαιπωρημένο... Πήγε αμέσως στο κλουβί εκεί που κοιμόταν πάντα (στο λιγότερο άνετο σημείο.. Αλλά μάλλον τον βολεύει) άρα θυμόταν όχι μόνο εμένα και το όνομά του αλλά και το σπιτάκι του. :)

Τι λαχτάρα ήταν αυτή! Το χειρότερο και συγχρόνως το καλύτερο υπήρξαν μέσα σε αυτή την ταλαιπωρία και των δυο σας!
👍Πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της ιστορίας σας!
Ευχαριστώ Σίσσυ... Εγώ του το προκάλεσα, αλλά θα κάνω το παν να του το ανταποδώσω το κακό που του έκανα :)

Ευχαριστώ Σίσσυ...Εγώ του το προκάλεσα, αλλά θα κάνω το παν να του το ανταποδώσω το κακό που του έκανα :)
Ίσως, αλλά τελικά αυτό σε δίδαξε ''κάτι''...
:)Τέλος καλό όλα καλά... Ποτέ ξανά!

Τα ευχαριστα νεα ακουστηκαν μεχρι εδω κατω... Τη Κρητη!
Πολυ χαιρομαι!
Ευχαριστώ Βαγγέλη... 🙂
αφισες σε πετ σοπ
Και οι καλοί υπάλληλοι... Δεν κρέμασαν απλά την αφίσα, αλλά οι ίδιοι με θυμήθηκαν κα ρώτησαν την κυρία...
Ξεκουραση τωρα και αν ειχες πολυβιταμινες θα ήταν καλο να του βάλεις για να λειτουργήσουν ως αγχολυτικό για το μεγάλο στρες που περασε...
Δεν έχω καθόλου ☹ Μόνο ένα φάρμακο έχω προληπτικά, σε περίπτωση τραυματισμού σε πανικό.
Θα του δώσω κεχρί με τη σέσουλα... Δεν ξέρω... Θα φάει ό,τι θέλει... Είμαι ικανός να ξεχωρίσω μόνο τον ηλιόσπορο που τον λατρεύει. 🙂

Χαίρομα για το κοκατίλ στο Ρέθυμνο και καταλαβαίνω την αγωνία της οικογένειας. Το Σπυράκι πήγε 5χμ μακρυά! .. Απίστευτο...

Επιτέλους! Δόξα τω Θεώ. Εύχομαι να ζησεται για πολλά πολλά χρόνια μαζί χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!
Ευχαριστώ, από δω και μπρος θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά και θα προσέχω πολύ περισσότερο... Σώθηκε ο Σπύρακας, απίστευτο μου φαίνεται 🙂

Back