valasia
PB New Member
Μπραβο! Υπεροχα τα νεα σας! Μπραβο και σε εσενα που εκανες οτι ηταν δυνατον για να βρεθει.
Ράστα χίλια ευχαριστώ. Και αυτό που έκανες (που προθυμοποιήθηκες να ψάξεις στη βόλτα), δεν το ξεχνώ.
Ευχαριστώ. Τώρα που το έζησα κατάλαβα ότι σε τέτοια περίπτωση θέλει άμεση κινητοποίηση και γίνεται πιθανό και το πιο απίθανο σενάριο. Με λίγη τύχη βέβαια.Υπεροχα τα νεα σας
:) γι αυτό και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου...ρολος-σκοπος της κοινοτητας(forum)
Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει. Όχι μόνο δε ζήτησε αμοιβή, αλλά επέμενε να μην πάρει λεφτά για κλουβάκι και τροφές και ποτίστρα κτλ.. Με το ζόρι τα άφησα πάνω στο τραπέζι της. Ελπίζω να της ανταποδοθεί.κυρία που το βρήκε
Ναι θα τον πάω στα σίγουρα γιατί αν τον δεις είναι σαν να πήγε 10 μέρες ελεύθερο κάμπινγκ.Θα κάνεις το καλύτερο. Ένας προληπτικος έλεγχος μετά από τέτοια περιπέτεια επιβάλλεται.
Εγώ θα σου έλεγα αύριο να τον αφήσεις να ξεκουραστεί και να φάει με την ψυχή του. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εφόσον την επόμενη μέρα θα πάτε στον γιατρό. Βέβαια εννοείται ότι παρατηρείς τη συμπεριφορά του και πράττεις αναλόγως.
Φαντάζομαι πόσο χάρηκε και ο ίδιος που γύρισε στο σπίτι του. Θα βλέπει ανοιχτό παράθυρο και θα τρέχει να κρυφτεί στο κλουβί του :D
Είναι πολύ τυχερός που μετά από τόσες μέρες στον δρόμο είναι μόνο κουρασμένος. Κι εσύ τυχερός που έπεσες σε αυτήν την καλή κυρία.Ναι θα τον πάω στα σίγουρα γιατί αν τον δεις είναι σαν να πήγε 10 μέρες ελεύθερο κάμπινγκ.
Ό,τι θέλει θα κάνει αύριο, δεν τον πιέζω για τίποτα...
Τώρα που γυρίσαμε ήταν πτώμα, απλά μόλις με είδε δεν έκανε κάτι, αλλά είπα Σπύρο και έκανε σαν τρελό.. Πήγε να κελαηδήσει και βγήκε ένα ντεσιμπέλ το πολύ... Μιλάμε για κατακουρασμένο...
Γενικά όταν ήμουν στον υπολογιστή του άρεσε να κάθεται και να βλέπει... Οπότε σε κάποια φάση θα τα διαβάσει :)Να μην ξεχάσεις να του πεις αύριο πόσο ανησυχησαμε όλοι για την πάρτη του
Ευχαριστώ Αντώνη... Κλαιω από τη χαρά μου...Μπραβο ρε Γιωργο, επιτελους καλα νεα!
Ευχαριστώ Σίσσυ... Εγώ του το προκάλεσα, αλλά θα κάνω το παν να του το ανταποδώσω το κακό που του έκανα :)Τι λαχτάρα ήταν αυτή! Το χειρότερο και συγχρόνως το καλύτερο υπήρξαν μέσα σε αυτή την ταλαιπωρία και των δυο σας!
Πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της ιστορίας σας!
Ίσως, αλλά τελικά αυτό σε δίδαξε ''κάτι''...Ευχαριστώ Σίσσυ...Εγώ του το προκάλεσα, αλλά θα κάνω το παν να του το ανταποδώσω το κακό που του έκανα :)
Ευχαριστώ Βαγγέλη...Τα ευχαριστα νεα ακουστηκαν μεχρι εδω κατω... Τη Κρητη!
Πολυ χαιρομαι!
Και οι καλοί υπάλληλοι... Δεν κρέμασαν απλά την αφίσα, αλλά οι ίδιοι με θυμήθηκαν κα ρώτησαν την κυρία...αφισες σε πετ σοπ
Δεν έχω καθόλου ☹ Μόνο ένα φάρμακο έχω προληπτικά, σε περίπτωση τραυματισμού σε πανικό.Ξεκουραση τωρα και αν ειχες πολυβιταμινες θα ήταν καλο να του βάλεις για να λειτουργήσουν ως αγχολυτικό για το μεγάλο στρες που περασε...
Ευχαριστώ, από δω και μπρος θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά και θα προσέχω πολύ περισσότερο... Σώθηκε ο Σπύρακας, απίστευτο μου φαίνεταιΕπιτέλους! Δόξα τω Θεώ. Εύχομαι να ζησεται για πολλά πολλά χρόνια μαζί χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας