Giannis79
PB New Member
ΝαιΠοια Versele-Laga Premium Prestige είναι αυτή; Για εξωτικά;
ΝαιΠοια Versele-Laga Premium Prestige είναι αυτή; Για εξωτικά;
από την πρώτη μέρα και το gouldian και τα zebras τρώνε από αυτό κανονικά!Και τα τρώνε; Τα δικά μου δεν τα πλησιάζουν, ειδικά τα γκούλντιαν. Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι αυτά τα χρωματιστά δεν είναι σταθερά σε όλες τις συσκευασίες αλλά αλλάζουν κάθε φορά. Για αυτό το λόγο δεν την δίνω πλέον. Προτιμώ την απλή της ίδιας εταιρίας, χωρίς τα πρόσθετα.
από την πρώτη μέρα και το gouldian και τα zebras τρώνε από αυτό κανονικά!
επίσης το κεχρί το gouldian ούτε που το άγγιξε ενώ τα zebras το τσακίζουν...
Δυστυχώς σήμερα βρήκα ένα σπασμένο αβγουλάκι κάτω στο κλουβί! ☹
Ούτε καν ασχολήθηκαν να κάνουν φωλίτσα...
. Γνώμη μου είναι να μην τα ζευγαρώσεις τώρα αλλά σε ένα μήνα ή και παραπάνω. Οι πιθανότητες να πάει λάθος η αναπαραγωγή τους είναι πολλές αφού δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στο νέο χώρο τους και δεν έχει γίνει διατροφική προετοιμασία.
... Τα ζεμπράκια θα τα έβαζα ξεχωριστά χωρίς να βλέπονται, από την αρχή, και θα τα δυνάμωνα πρώτα...
Εσωτερική ήθελες να πεις; Γιατί αφού δεν την προτιμούν πως έβαλες πάλι εξωτερική;Εξωτερικη ούτε και σε εμενα την προτημουν. Την πρωτη γεννα την εκαναν σε εξωτερική ανοιχτή για καναρινια και τωρα που εχω 3 αυγα παλυ αυτή χρησιμοποιώ
Και λίγο σουσάμι σε μια ξεχωριστή αυγοθήκη, κακό δε θα έκανε!τσόφλια αυγών και κόκκαλο σουπιάς!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας