Γενικά Ψηφίστε το καναρινάκι που σας αρέσει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Νικόλας 76 Σε ευχαριστω πολυ! 😍
[automerge]1595429767[/automerge]
@christina07 Σε ευχαριστω πολυ και το ονομα πολυ ωραιο...συμφωνω 😁
[automerge]1595430012[/automerge]
@Kostaskar 😍 η ψηφος λοιπον παει στην φωτογραφια 11😁

Τελευταία επεξεργασία:
@Elli σύνολο η κάθε φωτογραφία πόσες ψήφους έχει; Ποιός η Ποια θα είναι <ο mister ή η miss καναρίνι 2020 >;(συγγνώμη που είμαι άσχετος από καναρίνια και δεν μπορώ να ξεχωρίσω το φύλο του καθενός)

@ParrotletTwityZeta Ειχα βαλει πως εχει μεχρι τωρα η βαθμολογια αν μπορεις δες τις προηγουμενες σελιδες! Αλλα προστεθηκαν κι αλλοι ψηφοι οποτε δεν ισχυει παντως ισοπαλια ειχαν οι φωτογραφιες 1 και 6 😁 στις 10 η ωρα θα ληξω την ψηφοφορια και αναλογα ποιο καναρινακι θα βγει πρωτο θα σας πω αν ειναι mister ή miss! Τι ζητας συγνωμη...και εγω οταν ειναι μωρα δεν μπορω να το καταλαβω αλλα αμα δω φουσκωμενο λαιμουδακι να αρχιζει να τα λεει εκει καταλαβαινω οτι ειναι αρσενικο 🤗

Παιδια η ψηφοφορια τελειωσε 😁 τωρα σε λιγο θα βγει και το αποτελεσμα 🤗 για να δουμε.ενημερωνω οτι πολλοι δεν ψηφισαν 1 καναρινακι αλλα περισσοτερα! Θα προσθεσω και αυτες τις ψηφους 😁
[automerge]1595445042[/automerge]
Λοιπον...ελπιζω να μην εχω κανει λαθος αλλα εχουμε νικητη 😍
Η φωτογραφια 1 συγκεντρωσε 5 ψηφους
Η φωτογραφια 2 συγκεντρωσε 2 ψηφους
Η φωτογραφια 3 συγκεντρωσε 1 ψηφο
Η φωτογραφια 4 συγκεντρωσε 2 ψηφους
Η φωτογραφια 5 συγκεντρωσε 4 ψηφους
Η φωτογραφια 6 συγκεντρωσε 6 ψηφους
Η φωτογραφια 7 συγκεντρωσε 4 ψηφους
Η φωτογραφια 8 συγκεντρωσε 1 ψηφο
Η φωτογραφια 9 συγκεντρωσε 1 ψηφο
Η φωτογραφια 10 συγκεντρωσε 1 ψηφο
Η φωτογραφια 11 συγκεντρωσε 3 ψηφους
Η φωτογραφια 12 συγκεντρωσε 4 ψηφους
Οποτε με μικρη διαφορα απο την φωτογραφια 1
Νικητρια ειναι
[automerge]1595445143[/automerge]
Η κοπελια μας.IMG_20200721_120050.webp
[automerge]1595445295[/automerge]
Και το ονομα αυτης...Σαννυ 😍 @christina07

Τελευταία επεξεργασία:
@Liakos18 😲ναι δεν το σκεφτηκα...θα βαλω λιγο αυγοτροφη μηλο μαρουλι για να καταλαβει κιολας οτι ειναι δωρα νικητριας 🤣 και τα διπλανα καναρινακια που θα τα βλεπουν να τους τρεχουν τα σαλια😂

Ωραία, πάει κι αυτό. Τώρα, θα έλεγα να ανοίξεις ένα άλλο θέμα με τις ίδιες φωτό (ή /και στο ίδιο αν θέλεις) και να σου προτείνουν τα μέλη ονόματα. Πιστεύω όμως ότι καλύτερα να ανοίξεις νέο θέμα βάζοντας τη φωτό και το φύλο τους π.χ.
1♂, 4♀
(Κρατάς πατημένο το Alt και πατάς 11 για το αρσενικό - και το αφήνεις μετά και το Alt12 για το θηλυκό)

Καλημερα!Η νικητρια μας πηρε τα δωρακια της αλλα εβαλα κρυφα και λιγο μηλαρακι και στα αλλα 😜 θελω να σας ευχαριστησω ολους που αφιερωσατε λιγο χρονο σε αυτην την ψηφοφορια! Δεν περιμενα τετοια ανταποκριση! Να ειστε καλα και του χρονου να βαλουμε καμια ψηφοφορια παλι! Σκεφτομαι για του χρονου αν κανω πολυ διαλογισμο 🤣 και καταφερω να ξεπερασω στο να μην μπορω να δινω καναρινακια το καναρινακι που θα βγει πρωτο να το χαρισω σε ενα μελος του petbirds! Σας ευχαριστω πολυ και παλι...
@Γιαννης17
@ParrotletTwityZeta
@TZANNSPY
@ΙΩΑΝΝΗΣ@
@Liakos18
@ΜΑΡΙΑαα
@myrtiki
@seemsfunny
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7
@Sxoinos
@chriss-lam
@ianos
@Tony Forpus
@ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ
@jimakosk
@johnpat
@Fathergkav
@aggelosioa
@gianniskilkis
@Νικόλας 76
@christina07
@Kostaskar
@Sissy
[automerge]1595490753[/automerge]
@ianos Σε λιγο πιστευω να τα εχω καταφερει να κανω αυτο που λες 🤣 μου βαζεις δυσκολα...

Τελευταία επεξεργασία:
@Elli , έχει μείνει κάποιο χωρίς όνομα; Αν όχι, θα μας ξαναβάλεις τις φωτό με τα ονόματά τους πλέον; (και σε λίγες ημέρες θα σε εξετάσουμε προφορικά να δούμε αν πράγματι δεν μπερδεύεις τα ονόματα😜)

Back