Κάνε μια ερώτηση στην γιατρό, ίσως είναι καλύτερα να μένει στο κλουβί μέχρι να βγει άκρη.Την βγάζω έξω δεν μπορώ να την έχω όλη μέρα στο κλουβι
Κάνε μια ερώτηση στην γιατρό, ίσως είναι καλύτερα να μένει στο κλουβί μέχρι να βγει άκρη.Την βγάζω έξω δεν μπορώ να την έχω όλη μέρα στο κλουβι
Μου είπε για 24 ώρες να την παρακολούθησω κ να τις πάρω το πάρκο τηςΚάνε μια ερώτηση στην γιατρό, ίσως είναι καλύτερα να μένει στο κλουβί μέχρι να βγει άκρη.
Είχε σταματήσει το επίμονο φτέρνισμα 2 μέρες κ χθες την ξανά είδα να φταρνίζεται συνεχόμενα
Το υγρόΔεν παρατηρω κατι περιεργο
Μόνο φαΐ τρώει κ βιταμίνες π μας έχει γράψει η κτηνίατροςΗ ποσοτητα της υγρασιας στην κουτσουλια εξαρταται απο το τι εχει καταναλωσει το πτηνο πριν
Πίνει τρώει παίζει κανονικά
Έχουμε σήμερα ραντεβού με τον κτηνίατρο να δούμε κ αυτός τι θα μας πει. Μόνο μην έχει ψιττακωση@Mariannatsak
ναι αυτό εννοώ,οτι η ποσότητα της υγρασίας στα κόπρανα εξαρτάται και από το ποσο νερο καταναλώνει
Δεν ξέρω δεν έχω ρωτήσει@Mariannatsak Βγαινει άμεσα το αποτέλεσμα?
Αυτό π μ είπε η κτηνίατρος είναι ότι το ζώο είναι μια χαρά. Έχει ενεργεί@Mariannatsak Και ψιττακωση να εχει θα αντιμετωπιστει μην αγχωνεσαι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας