Επειδή δεν ενημέρωσα για λίγο καιρό...
Τα πουλάκια την ερχόμενη Τρίτη μπαίνουν στην 5η εβδομάδα τους. Το ένα μόνο είχε ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι του και το αντιμετώπισα (πιο πολύ προληπτικά) όπως ανέφερε πιο πάνω ο Alexandros - τον ευχαριστώ πολύ.
Δείχνουν πολύ καλά - δείτε φωτό παρακάτω. Είναι κουκλάκια και τα τρία μεγαλύτερα είναι φτυστός ο πατέρας τους (πράσινα με μπλε ουρά). Όμως δεν τα τάισα συστηματικά λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων. Όμως με έχουν συνηθίσει και είναι πιο ήμερα γιατί τα βγάζω σχεδόν καθημερινά.
Αυτή τη στιγμή είναι μαζί με τους γονείς, οι οποίοι είναι πραγματικά υποδειγματικοί:).
Τώρα δεν ξέρω πότε θα τα βγάλουν από τη φωλιά και πότε πρέπει εγώ να τα απομακρύνω σε άλλο κλουβί. Έχω διαβάσει ότι απογαλακτίζονται πλήρως την 8η εβδομάδα. Φοβάμαι μήπως αγριέψει κάποια στιγμή ο αρσενικός

.
Marie όταν διαθέσω τα πουλάκια είσαι η 2η υποψήφια να διαλέξεις (η 1η είναι μία φίλη μου).
Όσοι έχουν συμβουλές να δώσουν ή θέλουν ένα πουλάκι εδώ είμαστε.
Τώρα Marie - όταν λες ότι δεν τα καταφέρνουν τι εννοείς κάνουν αυγά (έχεις φωλιά) και είναι άδεια ή δεν κάνουν καθόλου - άρα πιθανά έχεις δύο αρσενικά; Πρόσεξε, στην περίπτωση που κάνουν κλούβια αυγά και εάν είσαι σίγουρη ότι έχεις ζευγάρι, μήπως τα κλαδάκια στο κλουβί τους κάνουν μεγάλη ταλάντωση πάνω στην πράξη.Αυτό οδηγεί σε μερικές φορές στο πρόβλημα.