Μην με κανετε να ζηλευω!Το ειδα κ εγω σημερα. Πολυ γλυκο κ ημερο κ σιγουρα πολυ καλο κατοικιδιο πουλι!

το θελω πολυ! ☹
Μην με κανετε να ζηλευω!Το ειδα κ εγω σημερα. Πολυ γλυκο κ ημερο κ σιγουρα πολυ καλο κατοικιδιο πουλι!
Μην με κανετε να ζηλευω!
το θελω
Δεν προκιται να παρω σενεγαληςΤο σχόλιό μου ηταν γενικο.
Επισης ασχετα απο το ειδος του παπαγαλου, γατα (που απο οτι διαβασα εχετε) κ παπαγαλος δυστυχως δεν μπορουν να συνυπαρχουν μεσα στο ιδιο σπιτι. Επισης ειναι απαραιτητο να εχουν γνωση οι γονεις σου των απαιτησεων κ της δεσμευσης που συνεπαγεται ενας παπαγαλος (θελω να πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη). Σε παρακαλώ λαβε τα αυτα υποψη σου καθως επισης και την νευρικη φυση των Σεναγαλης και τα δυνατα δαγκωματα τους πχ στον μικρο αδελφο σου ή εσενα.
Επισης καλιτερα να παρακολουθεις το θεμα παρροτλετ θα παρω!Το σχόλιό μου ηταν γενικο.
Επισης ασχετα απο το ειδος του παπαγαλου, γατα (που απο οτι διαβασα εχετε) κ παπαγαλος δυστυχως δεν μπορουν να συνυπαρχουν μεσα στο ιδιο σπιτι. Επισης ειναι απαραιτητο να εχουν γνωση οι γονεις σου των απαιτησεων κ της δεσμευσης που συνεπαγεται ενας παπαγαλος (θελω να πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη). Σε παρακαλώ λαβε τα αυτα υποψη σου καθως επισης και την νευρικη φυση των Σεναγαλης και τα δυνατα δαγκωματα τους πχ στον μικρο αδελφο σου ή εσενα.
Καλα βρε δν ελεγες οτι εχεις κολλησει με τα σενεγαλης; (Φιλικα παντα)Δεν προκιται να παρω σενεγαληςγια πλακα το ειπα!
Μετά από 16 σελίδες συζητήσεων καταλήγουμε εδώ;Δεν προκιται να παρω σενεγαληςγια πλακα το ειπα!
Ενοω οτι πλακα ειπα και καλα οτι ζηλευω!Μετά από 16 σελίδες συζητήσεων καταλήγουμε εδώ;
Ειπα οτι τελικα θα παρω παρροτλετ γιατι ο σενεγαλης βγικε ακριβος...Μετά από 16 σελίδες συζητήσεων καταλήγουμε εδώ;
Ή να αλλάξει ο τίτλος ή πάμε για άλλες 16, δεν θα το αφήσω έτσι αυτό:)!Μα ρε παιδιά είπε θα πάρει παρροτλετ. :)
Μάλλον για άλλες 16.Ή να αλλάξει ο τίτλος ή πάμε για άλλες 16, δεν θα το αφήσω έτσι αυτό:)!
Μάλλον για άλλες 16.![]()
Να προτιμήσω άλλες 16 η τίποτα τελικά;
Πάω να ανοίξω ένα νέο θέμα με τίτλο "..να προτιμήσω άλλες 16..;"
μολις ειδα τιμη ξεκολισα!Καλα βρε δν ελεγες οτι εχεις κολλησει με τα σενεγαλης; (Φιλικα παντα)
Δες τα δακτυλίδια και επικοινώνησε με τον εκτροφέα. Μάθε ιστορικό και τσέκαρε γενικά την κατάσταση.edit: ρωταο γιατι αρεσαν τις μανας μου :)
φανικαν ημερα εβαλε το χεριτου μεσα και μολις τα φοναξε εκατσαν πανο στα δακτιλα του!70€ και για τα δύο είναι πολύ καλή τιμή. Είναι ήμερα η όχι;
μου ειπε οτι ειναι δακτυλιδη συλογουΔες τα δακτυλίδια και επικοινώνησε με τον εκτροφέα. Μάθε ιστορικό και τσέκαρε γενικά την κατάσταση.
Δεν ξέρω τί σου είπε. Δεν έχει σημασία άλλωστε.Βλέπεις ΟΛΑ τα νούμερα και τα γράμματα, βρίσκεις τον εκτροφέα, του τηλεφωνείς, σου λέει δυό πράγματα και ύστερα πάς και τα παίρνεις.μου ειπε οτι ειναι δακτυλιδη συλογου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας