οποτε να το προτιμισω ειναι και μεγαλο σαν κλουβι!Με τετοιο κλουβι θαναι πασας ο μικρος! Και εγω παρομοιο εχω και πραγματικα αξιζει τα χρηματα Η βαφη ειναι ηλεκτροστατικη και δεν ξεφλουδιζει σε αντιθεση με τα φθηνοτερα! Σαν να μενει στο hilton μια αισθηση!![]()
το μονο θεμα ειναι η πορτα αν χοραει μεσα ειναι απο τις κλασικες που κουμπονουν στα καγκελαΜε τετοιο κλουβι θαναι πασας ο μικρος! Και εγω παρομοιο εχω και πραγματικα αξιζει τα χρηματα Η βαφη ειναι ηλεκτροστατικη και δεν ξεφλουδιζει σε αντιθεση με τα φθηνοτερα! Σαν να μενει στο hilton μια αισθηση!![]()
Δεν ειναι αυτο ειναι σαν αυτο που εστιλα δεν εχει σταντ πανο και ουτε αυτο που ειναι γυρο του![]()
Αυτο πρεπει να ειδες στο Ν. Ηρακλειο Αν ναι, αυτο εχω και εγω! Ειναι συναρμολογουμενο και εχει 2πλο κλειδωμα στην πορτα! Εχει 2 συρταρια πανω κατω και μια συρομενη σιτα στο κατω μερος για ευκολο καθαρισμο! Ειναι μεγαλο αλλα πιστεψε με δεν εχει την αισθηση κλουβιου! Θα το καταλαβεις οταν βρεθεις μπροστα του! Μπορεις να αναθρεψεις ολοκληρη οικογενεια Σενεγαλεζων !
βασικα ειναι ολοιδιο οποτε λογικα θα ειχε κλειστο το καπακι αυτο στο πετΤοτε προτιμησε αυτο για να εχεις σταντ και να εχει και μερος να καθεται πανω του!
http://my-petshop.gr/my-petshop/el/kloubia-megalwn-papagalwn/696-klouvi-papagalwn-ara.html
Αυτο που εχεις φωτο ειναι αυτο
http://www.klouvi.gr/product.php?id_product=95304
απλα στην φωτο που εστειλες ειναι κλειστο το καπακι
το θεμα μου ειναι λιγο υπερβολικα μεγαλο το εχω δει απο κοντα σε πετ και ειναι σαν ντουλαπα! Και δεν χοραει πουθενα λογικα θα δω για το αλλο γιατι ειναι οτι πρεπει για σενεγαλης και με βολευει.. επισης κατι ασχετο, σκοπευω να βαλω το κλουβι στο δωματιο μου ειναι καλη ιδεα;Παρε αυτο που πηρα εγω και η anatolia ! Κινεζικα ειναι τα περισσοτερα απλα ο καθε εισαγωγεας τα δινει με διαφορετικα ονοματα οποτε ακρη δεν θα βρεις! Μονο αν μπεις στο google βαλεις κλουβια μεγαλων παπαγαλων και απο τις φωτογραφιες να το βρεις! Βεβαια μετα πρεπει να ειναι και παραδοτεο!
Το δωματιο εχει καλο αερισμο ημερισιος οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα ο λογος που θα το βαλο στο δωματιο ειναι οτι το βραδι ειναι η τηλεοραση στο σαλονη και μπορει να το ενοχλει.. Παντος ευχαριστω που με προιδοπιισες!Αν και εγω μικροτερος το εχω κανει, μεγαλωνοντας εμαθα οτι μπορει να σου δημιουργησουν αναπνευστικα προβληματα τοσο απο τα πτερωμα οσο και απο τις κουτσουλιες! Οπου κ να το βαλεις κανε καλο καθημερινο αερισμο αρκει να προσεχεις τα τυχον ρευματα να μην κτυπανε το πουλι
ευχαριστω πολυ!Θα σου απαντησει και η Μαρια, υπευθυνη πρωτων βοηθειων στο φορουμ![]()
Μισό να πάρω το βαλιτσάκι μου κι έφτασα :)Θα σου απαντησει και η Μαρια, υπευθυνη πρωτων βοηθειων στο φορουμ![]()
Καλά ο δικός σου είναι και βαρβατίλα :) Πάντως τα καναρίνια μυρίζουν περισσότερο, τυχεροί είμαστε με τους παπαγάλους.Παντως ο δικος μου το πρωι με κλειστα παραθυρα σε χωρο 70 τετραγωνικων εχει μια μυρωδια κοτοπουλιλας γυρω απο το κλουβι! Φανταζομε σε χωρο 10-12 τμ
Βέβαια, εφόσον έχεις ένα ήμερο πουλί με καλή σχέση με τα άτομα του σπιτιού, οι μετακινήσεις αυτές θα είναι χαρά γι' αυτό.μπορω να το μεταφερω το πρωι στο σαλονι και το βραδυ στο δωματιο;
επισης μια ερωτιση, υπαρχει προβλημα να ξιπνιση με ρουχαλιτο;Βέβαια, εφόσον έχεις ένα ήμερο πουλί με καλή σχέση με τα άτομα του σπιτιού, οι μετακινήσεις αυτές θα είναι χαρά γι' αυτό.
Στο υπνοδωμάτιο θα το μεταφέρεις ανάλογα με την εποχή, την ώρα που σουρουπώνει, πριν νυχτώσει, να προλάβει να φάει, να πιει νερό όπως κάνουν πριν κουρνιάσουν και να πάει για ύπνο με το φυσιολογικό σκοτάδι και όχι με φως από λάμπα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας