πανέμορφα και ερωτευμένα
Πολύ όμορφα και έχει και πολύ ωραία φωνή ο νεαρός! :D Το 'ριξε το κορίτσι!
Θα τα βρουνε μεταξυ τους αφου ειναι ζευγαρι εεεε απλα σου χει μια αδυναμια το κοριτσι... λογικα θα ασχολειται με τον κυριο οταν δεν εισαι εσυ εκει.:Dτο αγοράκι μου κανει τα παντα για να του δωσει σημασια και αυτη με το που με βλεπει στηνεται ορθη γωνια σε μενα και προσπαθει να ανεβει πανω μου να μου δωσει φιλακια... μαλλον πρεπει να αρχισω λίγο να την αγνοω.. αλλα πως να αντισταθω οταν με το που με βλεπει μου νιαουριζει..
Καλα πανεμορφα μπραβο σου Μαριλενα που τα φροντιζεις και τους δινεις οτι χρειαζονται ! Παντως η κυρια δεν βλεπω να θελει πολλα φιλια απο τον κυριο σαν να τραβιεται... Περιμενω να δω την αναπαραγωγη τους την ανοιξη ελπιζω να μας τη δειξεις διεξοδικα !εδω κανουμε το μπανιο μας και ο γλυκουλης μου λεει το ονομα της αλεξανδρας του!
να και το φιλι! :D
Καλα πανεμορφα μπραβο σου Μαριλενα που τα φροντιζεις και τους δινεις οτι χρειαζονται ! Παντως η κυρια δεν βλεπω να θελει πολλα φιλια απο τον κυριο σαν να τραβιεται... Περιμενω να δω την αναπαραγωγη τους την ανοιξη ελπιζω να μας τη δειξεις διεξοδικα !
Επίσης αυτά τα πουλιά είναι μονογαμικα ή αλλάζουν σύντροφο σε κάθε αναπαραγωγικη περίοδο;
Αμα η κοπελιά σου 'χει τόση αδυναμία σε σένα τι μένει για τον κύριο; Λίγη αδιαφορία απο μέρους σου θα την κανει να ασχοληθεί περισσότερο με τον Πίτερ αλλά θα ''ζοριστει'' η κοπελια απο τον αποχωρισμόΗ αλεξανδρα τραβιεται για να ερθει σε μενα και σε μενα δινει φιλακια
πρεπει να αρχισω λιγο να αδιαφορω αλλα μια ο πιτερ που ειναι τοσο γλυκας μια η αλεξανδρα που οποτε με βλεπει μου νιαουριζει να της ανοιξω το κλουβι και να ερθει επανω μου... Δυσκολευομαι..
αυτο δεν το γνωριζω αλλα η αλεξανδρα δεν εχει και πολλες επιλογες!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας