Xεχεχε εχει να σας φαει τραπεζια και καρέκλες ο Σμουθης. Ηδη τον βλεπω που κοζάρει πονηρά τα περίχωρα
Πανέμορφος ειναι να τον χαιρόσαστε.
Του δινω ακομη κρεμα τρωει περιπου θ με 12 ml! Τρωει αυγοτροφη, pellets και σπορους! Λαχανικα δεν του δινω αλλα θα αρχισω να του δινω!Ωραίος! Και με μεγάλη ουρά! :D Mην κόψεις την κρέμα απότομα, για όσο σου ζητάει δίνε του έστω και μια φορά την ημέρα. Και μάθε του να τρώει λαχανικά τώρα που είναι πιο εύκολο.
ηδη αρχισε και ειναι παρα πολυ ζωηρος αλλα δεν εχουμε προβλημα μας αρεσει ο ατιμος! :DXεχεχε εχει να σας φαει τραπεζια και καρέκλες ο Σμουθης. Ηδη τον βλεπω που κοζάρει πονηρά τα περίχωρα
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι τελειος και πολυ παιχνιδιαρης! Συνεχεια του τραγουδαμε και του μιλουμε! Ανυπομονουμε να ξεκινησει να μιλαει! *.*Καλέ θα τρελαθώ με την ανάπτυξη του μπόμπιρα!
Πολύ γλυκό πουλάκι και πανέμοροφς ο άτιμος!
Εύχομαι να σας συντροφεύει για πολλά χρόνια!
Του δινω ακομη κρεμα τρωει περιπου θ με 12 ml! Τρωει αυγοτροφη, pellets και σπορους! Λαχανικα δεν του δινω αλλα θα αρχισω να του δινω!
Μου τα φερνει ο Αντονης Θεμιστοκλεους! Αγοραζει μεγαλο σακκο απο εναν στην Λευκωσια και μου πουλαει με το κιλο στην ιδια τιμη του σακκου! Δεν γνωριζω μαρκα αλλα μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη ποιοτηταΠου βρηκες πελλετς; σε ολη την Παφο ψαχνω και τιποτα
Μου τα φερνει ο Αντονης Θεμιστοκλεους! Αγοραζει μεγαλο σακκο απο εναν στην Λευκωσια και μου πουλαει με το κιλο στην ιδια τιμη του σακκου! Δεν γνωριζω μαρκα αλλα μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα
Μου τα φερνει ο Αντονης Θεμιστοκλεους! Αγοραζει μεγαλο σακκο απο εναν στην Λευκωσια και μου πουλαει με το κιλο στην ιδια τιμη του σακκου! Δεν γνωριζω μαρκα αλλα μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα
Το δυνατα θα το καταλαβειςμετα τον 1.5, 2 χρονια, ετσι νομιζα κ εγω αλλα αν σε δαγκώσει το αιμα τρεχει! Μονον αυτον που αγαπαει ποιο πολυ δεν τον τσιμπαει και στην περιπτωση μου ειναι η συζηγος! Βεβαια παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας, απλα στην εφηβια αλλαζουν χαρακτήραΣε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια! Ειναι πολυ γλυκος! Μερικες φορες με δαγκωνει δυνατα αλλα ειναι ενταξει τον αγαπαω παλι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας