Γράφει αυτό 2018 GR
Αν γράφει μόνο αυτο... Ειναι αγνώστου ταυτότητας που λένε.Γράφει αυτό 2018 GR
Άσε που μπορεί να υπάρχει και μια μικρή απόκλιση που μπορεί να σε βγάλει και εκτός χρονιάς. Ο Σαχαμπ φοράει δαχτυλίδι του 2019 και όμως όταν μπήκε το 2019 ήταν ήδη 5 μηνών. Είχαν τελειώσει τα δαχτυλίδια του '18 και ο εκτροφέας αυτοσχεδίασε. Για αυτό το σημαντικό είναι να παίρνουμε τα πουλάκια μας από εκτροφέα που εμπιστευόμαστε.Αν γράφει μόνο αυτο... Ειναι αγνώστου ταυτότητας που λένε.
Γράφει αυτό 2018 GR
Όχι και εγώ μονο στο κεφαλι τον χαϊδεύω και για ακρίβεια δεν τον χαϊδεψα ποτέ στην κοιλιά απλά έβαλα το δάχτυλο μου για να ανέβει και μετά που είδα ότι δεν ανεβαίνει το πήρα πίσωγιωργο ναι αλλα η γνωμη μου ειναι μονο στο κεφαλι. αυτο που σου εγραψε ο ανεστης ηταν πολη σωστο για τις ερωτογενης ζωνες των παπαγαλων και καλλο ειναι να το αποφευγουμε. Προσωπικα και τους δυο τους χαιδευω μονο στο κεφαλι για να μην εχουμε μπερδεματα
μπορει να ειναι αυτο που ειπες ο Ανεστης ισως ειναι κ κινηση ταισματος, οταν τα ταιζουν οι γονεις τους η εμεις!
ναι φυσικα μπορει να κανουν τη κινηση αλλα οχι τον ηχο!Σαφώς και μπορεί. Θα περίμενα να ακούσω ήχο παράλληλα όμως αν ζητούσε να ταϊστεί αν και αφού ενηλικιωθούν μπορεί και να μην παρακαλάνε. Έδωσα μια φορά σύριγγα στα αμαζονάκια ενώ ήταν 2-2,5 χρονών κι ενώ την αναγνώρισαν και έτρεξαν αμέσως δεν έκαναν τον ήχο που παρακαλάνε. :D
Άρα μπορώ να του δώσω κρέμαναι φυσικα μπορει να κανουν τη κινηση αλλα οχι τον ηχο!
Ok μην ανησυχείς δεν θα του δώσω κρέμα. Εγώ το ρώτησα αυτό γιατί έγραψα Ποιο πάνω ότι τα έδωσε κρέμα ενώ ήταν 2 χρονών.Δε ξέρω αν σου είπε. Αυτό.
Γιατί να του δώσεις κρέμα;
Μην καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις.
τι να κάνω
Τι εννοείς;Απόλαυσε το :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας