Απόλαυσε το :)
Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς
Απόλαυσε το :)
Ναι αυτό κατάλαβα και εγωΌχι όχι και πάλι Όχι δεν κατάλαβατε Καλά παίρνει στάση ζευγαρώματος πάνω στο δάχτυλο μου τι να κάνω
Εγώ ήθελα να ανέβει στο δάχτυλο μου Όχι όμως να κάνει τέτοια πράγματαΕμ για αυτό σου λέει απόλαυσε το. Άλλωστε ήθελες κ συ να ανέβει στο δάχτυλο σου! Τώρα... Καλά να περάσετε
όταν είπες απόλαυσε το νόμιζα για αυτό το ειπεςΠαιδιά δεν είχα καταλάβει ότι πρόκειται περί στάσης ζευγαρώματος.. Θεώρησα οτι άπλα έπαιζε μαζί σου. :)
Πάντως. Έτσι κι αλλιώς.. Απόλαυσε το
Ναι τι να κάνω όμως να τον αφήσω να κάθετε η να τραβάω το δάχτυλο μου και να μην το πλησιάζω έχω μπερδευτεί . Φοβάμαι επίσης να μην εξελιχθεί σε κάτι το σοβαρόΠαιδιά δεν είχα καταλάβει ότι πρόκειται περί στάσης ζευγαρώματος.. Θεώρησα οτι άπλα έπαιζε μαζί σου. :)
Πάντως. Έτσι κι αλλιώς.. Απόλαυσε το
Ναι τι να κάνω όμωςΤο κατάλαβα.. (τουλαχιστον αυτό)
Ανήλικος είμαι και εγώεσύ φυσικά κ δεν ήθελες τέτοια πράγματα ρωτά το πουλάκι όμως! Εμ μας λυσσαξες απ' όταν το πήρες να γίνεται αμέσως αυτοκόλλητοι! Ορίστε γίνατε κ με το παραπάνω. Προσεχε τι θα ποσταρεις από δω κ πέρα γιατί παρακολουθούν το φόρουμ κ ανήλικα
Σαν τι πρόβλημα δηλαδήΒάλε τα χέρια σου στις τσέπες κ μη του τα δίνεις! Πάω στοίχημα μετά θα εχεις άλλο πρόβλημα και θα τρέχουμε σε άλλο post
Εσύ μάλλον πήγαινες γυρεύοντας..Ανήλικος είμαι και εγώ
Πρόβλημα δλδ απορια.. Ας μη βγαίνουμε άλλο εκτός θέματος. Αν ο παπαγάλος σου είναι υγειης απόλαυσε το μεγάλωμα του κ όλες τις περίεργες συμπεριφορές του και απόλαυσε το. Είναι όλα φυσιολογικαΣαν τι πρόβλημα δηλαδή
Ναι θα βγάλω βίντεο και θα σας το δείξωΕμένα δεν μου φαίνεται για διάθεση ζευγαρώματος. Αρσενικό δεν είναι το πουλάκι;
Δε νομίζω να πήρε καμιά απάντηση που δεν ήταν κόσμια. εκτός αν το χιούμορ δεν επιτρέπεται.Ήρεμα παιδιά.. Ας εξηγήσουμε στον Γιώργο τι ακριβώς συμβαίνει και περί τίνος πρόκειται με ήρεμο και κόσμιο τρόπο.
Εαν ήξερα θα το είχα κάνει εγώ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας