Εύγε Σίσσυ! Συγχαρητήρια! Οι ιδέες και οι πατέντες σου είναι εξαιρετικές και πολύ βοηθητικές! 

Έλλη εγώ το φοβάμαι γιατί το πλαστικό πολύ εύκολα το μασουλάνε, το συρματάκι είναι λεπτό οπότε μπορούν εύκολα να το κόψουν (οι παπαγάλοι) και είναι εύκολο να τραυματιστούν ή να δηλητηριαστούν γιατί δεν είναι ανοξείδοτο.Εγω δενω τις πορτες (πλαϊνες-μπροστινες) με αυτο της φωτογραφιας που εχει και συρματακι μεσα:
Πολύ σωστή παρατήρηση, ο δικός μου αραιά και που τα τσιμπάει, αλλά επειδή είναι μεταλλικά (έστω και βαμένα), δεν έχω θεωρώ πρόβλημα. Επίσης μεγαλύτερα μεταλλικά μανταλάκια (βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις) τα χρησιμοποιώ σε τραπέζι για να συγκρατεί το πλαστικό τραπεζομάντηλο, από αέρα, στο χώρο που έχω το κλουβί, αντικαθιστώντας τις μεταλλικές/πλαστικές πιάστρες. Και τα οποία είναι και πρακτικά "αόρατα" μιας και πιάνουν κάτω από την γωνία και όχι πάνω στο τραπέζιΈλλη εγώ το φοβάμαι γιατί το πλαστικό πολύ εύκολα το μασουλάνε, το συρματάκι είναι λεπτό οπότε μπορούν εύκολα να το κόψουν (οι παπαγάλοι) και είναι εύκολο να τραυματιστούν ή να δηλητηριαστούν γιατί δεν είναι ανοξείδοτο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας