Ασθένειες Έχει ακάρεα ή κάτι άλλο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης brand13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Γιαννη αν και γω για ογκο το βλεπω σε πρωτη φαση, με κανει αισιοδοξο οτι μπορει να ειναι προιον καποιας φλεγμονης, το οτι μολις παρει αντιβιωση, εστω και προσωρινα μειωνεται. Ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να βγαλει ακρη
 
Δημήτρη μακάρι να είναι κάτι περαστικό. Συμφωνώ μαζί σου, μπράβο στον φίλο που έκανε αρκετά και δείχνει τέτοια αγάπη για το φιλαράκι του...
 
Καλησπερα παιδια, σε 2 1/2 ωρες θα ειμαστε στο ιατρειο του Αχιλλεα Ακριβου. Ελπιζω οταν επιστρεψουμε να εχουμε ευχαριστα νεα. Να ειστε καλα για την βοηθεια. Τα λεμε το βραδακι.
 
Καλησπερα παιδια. Πριν λιγο επιστρεψαμε απο τον κτηνιατρο. Το καναρινακι τελικα ειναι τοσο πρησμενο που ο γιατρος δεν μπορει να καταλαβει ουτε το φυλλο του. Εχει ή ογκο ή καποια ορμονικη διαταραχη δημιουργισε προβλημα σε καποιο-α εσωτερικο οργανο-α. Για να ξερει τι ακριβως πρεπει να τραβηξει το υγρο με συριγγα αλλα αυτο θα ηταν μοιραιο για το καναρινακι. Επομενος μου εδωσε μια αγωγη με φαρμακα (Aviomycine+dextrose) στο στομα απευθειας και dupholac απευθειας στο στομα επισης. Και αντι για νερο dextrose για λιγεσ μερες μηπως και καταφερουμε να ξαπρηστει ωστε να γινει σωστη διαγνωση.

Παντως δεν ηταν και πολυ αισιοδοξος απο οτι ειπε. Τα φαρμακα ισωσ επιδυνωσαν ενε προβλημα που ηδη υπηρχε στον οργανισμο του και δεν φαινοταν.Αν ξεπρηστει μεχρει τη δευτερα εχει καλως.Αν οχι ισωσ πρεπει να ρισκαρω να τραβηξει το υγρο για βιοψια αλλα και παλι μου ειπε δυσκολο να ζησει πολυ. Δυστυχως... Παντως ειναι καλος γιατρος και πολυ συζητησιμος αν και λιγο ακριβως(45 ευρω) αλλα ας γινει καλα και χαλαλι του.
 
Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ενημέρωνέ μας.
 
οπως το ειπες χαλαλι του ψυχουλα ειναι και αυτη
ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να πανε ολα καλα
 
αααχχ περαστικα σας! ☹ μπραβο σου! απλα ισως αν το ειχες παει νωριτερα να ειχε περισσοτερες πιθανοτητες...
 
Eυχαριστω παρα πολυ. Επισης χαμομηλι στην μπανιερα βλεπω οτι βοηθαει παρα πολυ. Θα δουμε. Δυστυχως δεν το καταλαβα πιο νωρις γιατι τα πουπουλα σε εκεινο το σημειο επεσαν τις τελευταιες 20 μερες και ετσι το ειδα. Και κακως που ρωτησα σε petshop και οχι απευθειας κτηνιατρο.
 
Aυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι το καναρινι εξακολουθει να εχει ΤΡΕΛΗ φαγουρα. Ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι απο τα νευρα του, γιατι ειναι πρησμενο:?
 
Το πουλακι με την αγωγη του γιατρου δεν καλυτερευει. Το αντιθετο θα ελεγα. Η φουσκαλα εγινε μεγαλυτερη και διαφανη.Φαινεται σαν να εχει μεσα υγρο σαν νερο. Οι κουτσουλιες του ειναι πρασινες και βλενωδεις.
 
Να τον ρωτησεις τηλεφωνικα, αν αποκλειει περιπτωση φυσικου εμποδιου εντος του εντερου ή μερικο ειλεο. Το Dulphalac που σου εδωσε ειναι για την δυσκοιλιοτητα και ισως κατι τετοιο σκεπτεται, αλλα εχει και δραση στο συκωτι, κατα της ηπατικης εγκεφαλοπαθειας. Οι βλενες ισως ειναι αποτελεσμα (οχι αφυσικο ) της παροχης του φαρμακου. Δεν ξερω ... υποθετω ... εσυ οφειλεις να ενημερωσεις το γιατρο για την οποια εξελιξη
 
Επικοινωνησα με τον γιατρο και μου ειπε να το παω σημερα για παρακεντηση γιατι ετσι οπως παει θα σκασει.Αν αντεξει την παρακεντηση αντεξε, ουτως ή αλλως και ετσι που παραμενει δεν θα καταληξει καλα. Δεν εχω αλλη επιλογη.Απο εκει και περα ειπε βλεπουμε. Θα το παω και ο θεος βοηθος.
 
Το Duphalac ή όποιο άλλο καθαρτικό αποκλείεται από τους γιατρούς ακόμα και σε υποψία ειλεού. Φοβάμαι ότι η συσσώρευση υγρού στην κοιλιά είναι αποτέλεσμα προχωρημένης προσβολής - καταστροφής οργάνου. Του εντέρου πιθανών, με βάση το σημείο που εμφανίζεται το οίδημα.
 
Επικοινωνησα με τον γιατρο και μου ειπε να το παω σημερα για παρακεντηση γιατι ετσι οπως παει θα σκασει.Αν αντεξει την παρακεντηση αντεξε, ουτως ή αλλως και ετσι που παραμενει δεν θα καταληξει καλα. Δεν εχω αλλη επιλογη.Απο εκει και περα ειπε βλεπουμε. Θα το παω και ο θεος βοηθος.
 
Δεν ξερω τι να πω.. Παντως τρωει κανονικα και πινει νερο, μπηκε πριν και στην μπανιερα αλλα δυσκολευεται πολυ να ενεργηθει. Σκεφτηκα και εγω το συκωτι, μηπως επαθε ζημεια απο τα φαρμακα τον ακατανομαστων πετσοπαδων;
 
Παιδια το φαρμακο τωρα που το ξανακοιταζω λεγεται duphalac οχι dulphalac. Το ιδιο λεμε;
 
ναι δικο μου λαθος.duphalac ηθελα να γραψω (ειναι λακτουλοζη ). Σταυρο για αυτο ειπα στο φιλο να πει στο γιατρο, την σκεψη για ειλεο. Οτι πρεπει κατι να γινει αμεσα, ειναι δεδομενο. Επειδη ετσι κι αλλιως πια, ειμαστε ενα βημα πριν την ρεαλιστικη πραγματικοτητα, φοβαμαι για φραγη του εντερου απο ογκο και μετα τη χορηγηση του φαρμακου εχουμε διαστολη του εντερου, απο τις ακαθαρσιες που σπρωχνονται προς την εξοδο, λογω λακτουλοζης, αλλα δεν μπορουν ευκολα να βγουνε. Ευχομαι ολα να πανε καλα!
 
Και εγω το ευχομαι jk21. Μου δινει ελπιδες το γεγονος οτι γενικα ειναι πουλακι πολυ ανθεκτικο στις καταπονησεις. Μαχητης κανονικος. Θα σας τα νεα σε μερικες ωριτσες. Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα ολους σας.
 
Back
Top