Παραταϊσμένος ο μικρός! Μπράβο μπράβο!
Pinex powder ρίξε λίγο στο κλουβί (χωρίς τροφές και νερά) και στη φωλιά με τον νεοσσό (και πάνω στον νεοσσό δεν παθαίνει τίποτα αρκεί να μην έχει ανοιχτό στόμα) και είσαι καλυμμένη!
Αυτό το σπρευ αν διαβάσεις και τις οδηγίες του απαγορεύει ψεκασμο πανω σε πουλιά, ταιστρες, ποτιστρες το ίδιο χρησιμοποιω και γω όταν είναι να αρχίσουν οι αναπαραγωγες καμιά μέρα πριν βάλω φωλιά την ψεκαζω αλλά ποτέ τα πουλιά θα αποβεί θανατηφόρο.Kαλησπέρα Αλίκη μου, ο κτηνίατρος απο το petshop μου έδωσε το πρώτο και μου είπε να ψεκάσω τα πάντα στο κλουβί εκτός απο τη φωλιά με το νεοσσό γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα και το δεύτερο μου το πρότεινε για να βοηθήσω τον αρσενικό με τα φτερά που έχασε. Είναι οκ? Τα έχετε δοκιμάσει εσείς;
Αυτό ισχύει! Απλά μην το δώσεις για πάρα πολύ καιρό γιατί όλα αυτά τα σκευάσματα με την πολύ χρήση και όταμ χάνεται το μέτρο αντί για καλό κάνουν κακό στο συκώτι τους!και το δεύτερο μου το πρότεινε για να βοηθήσω τον αρσενικό με τα φτερά που έχασε
Όπως είπαν και τα παιδιά μ αυτό μπορείς να ψεκάσεις τους γονείς (από απόσταση) και το κλουβί αφού έχεις βγάλει όμως τις ταίστρες και τις ποτίστρες. Σε κάποια γενική! Για το μωρούλι και τη φωλιά όπως είπε και η Μύρα το Pinex Powder είναι το ιδανικό!μου έδωσε το πρώτο και μου είπε να ψεκάσω τα πάντα στο κλουβί εκτός απο τη φωλιά με το νεοσσό γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα
Εγώ θα ήμουν επιφυλακτική να προσθέσω οτιδήποτε στο νερό τώρα που ταΐζει νεοσσούς. Θα ήθελα και την γνώμη των υπολοίπων γι' αυτό.ο δεύτερο μου το πρότεινε για να βοηθήσω τον αρσενικό με τα φτερά που έχασε.
Συμφωνω. Η διατροφη κατα τ μεγαλωμα νεοσσων ειναι η πλουσιοτερη που θα μπορουσαν να εχουν οποτε δεν εχει να προσφερει κατι φοβερο ενα σκευασμα.Εγώ θα ήμουν επιφυλακτική να προσθέσω οτιδήποτε στο νερό τώρα που ταΐζει νεοσσούς. Θα ήθελα και την γνώμη των υπολοίπων γι' αυτό.
πολύ σωστά! τι πιο ιδανικό από μια καλή και πλούσια διατροφή.. Ειδικά τώρα!Συμφωνω. Η διατροφη κατα τ μεγαλωμα νεοσσων ειναι η πλουσιοτερη που θα μπορουσαν να εχουν οποτε δεν εχει να προσφερει κατι φοβερο ενα σκευασμα.
Σ' ευχαριστω πολύ κοπέλα μου :DΕίναι μια γλύκα το μικρό σου Μαίρη μου! Να σου ζήσει!
Επάνω πάντως γράφει για την πτερόρροια και την πτεροφυία :)Ειμαστε σιγουροι οτι αυτο το μπλε ειναι το σωστο; Αυτο βοηθαει στην ανανεωση η στο να ριξει τα φτερα; Αυτο που ειχα παρει για τα φτερα ηταν ενα αλλο κοκκινο.Ιδια εταιρια διαφορετικη περιγραφη
Ναι το διαβασα για αυτο αναρωτιεμαι. Δεν θελω να βαζω φυτιλιες ουτε να το παιξω ειδικος απλα επειδη ειχα αλλο εγω για αυτο θετω το ερωτημαΕπάνω πάντως γράφει για την πτερόρροια και την πτεροφυία :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας