Γενικά Ήρθε ο καιρός να σας παρουσιάσω τον Ψιτ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vasia24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Βάσια, αυτη η πατήθρα απο σχοινί, ειναι ασφαλής; Εννοω, τα νύχια των πουλιων δεν κινδυνεύουν να πιαστούν ή να σπάσουν στην προσπάθεια του πουλιου να απεγκλωβιστεί απο τη συγκεκριμένη πατήθρα;
 
Πανεμορφα και τα 2!
Ευχαριστω πατριωτη! 😛

@douke-soula ειναι πανεμορφος!

@ianos Γιαννη μου κανονικα δεν ειναι επικινδυνη... αλλα τωρα με εβαλες σε σκεψεις! 2 εβδομαδες την εχω στο κλουβι και προς το παρον τουλαχιστον προβλημα δεν ειχα... αν καποιο αλλο μελος ξερει κατι παραπανω ας μου πει να τη βγαλω!
 
Τις συγκεκριμενες πατηθρες τις εχω χρησιμοποιεισει κι εγω! Δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο προβλημα! Βεβαια προτιμω να χρησιμοποιω πατηθρες απο φυσικο ξυλο!
 
Ολες ξυλινες ειναι @zack27 μονο αυτη ειναι διαφορετικη... Να τη βγαλω λες;
 
Ολες ξυλινες ειναι @zack27 μονο αυτη ειναι διαφορετικη... Να τη βγαλω λες;

Θεωρω οτι δε θα εχεις προβλημα! Αλλα ποτε δε ξερεις! Μη πιαιστει κανα νυχακι τους ειναι το θεμα! Θα αφηνα τις ξυλινες μαλλον!
 
Να τον χαιρεσαι! Μαλλον να "τα" χαιρεσαικαι τα δυο εννοω. Πολυ ομορφα χρωματα και τα δυο τους και μπραβο σου για την καθαριοτητα στο κλουβι τους,τα εχεις πραγματικα προσεγμενα! 🙂
 
Να σας ζήσουν ! Οι χρωματισμοί τους είναι καταπληκτικοί από τις φωτογραφίες, οπότε φαντάζομαι πόσο ομορφότερα δείχνουν από κοντά !
 
Back
Top