@HxC ακριβως αυτο ναι με τις αξιολογησεις και επισης ο
@Shadow9 να ειναι πιο διεκδικητικος,εγω αν μου τα ειχαν κανει εμενα ως αγοραστρια αυτα,θα τους ειχα τρελανει στα τηλεφωνα μην επεκταθω παρακατω που το γνωριζετε ολοι πιο ειναι,καλα τετοιες συναλλαγες τις μυριζομαι απο πριν ή κατι θελει να κρυψει ο αλλος γιαυτο δεν εμφανιζεται,δεν ειναι ενταξει ως πωλητης καταλαβατε.
Πουλας κατι?Οτι κι αν ειναι αυτο που ειδικα για τα ζωα συντροφιας υπαρχει και νομοθετικο πλαισιο ε μετα δεν μπορει να κανεις τον κινεζο και να μην κανεις τα βασικα που οφειλεις ως πωλητης στους πελατες σου.Την ενημερωση ωστε να ξερουν και μετα στο να τους βοηθησεις ας πουμε στο ταδε προβλημα οπως εδω στο dna.
Γνωμη μου ο
@Shadow9 πρεπει να το ψαξει,τοσα λεφτα εδωσε ε αξιζει και μια α αντιμετωπιση τι να λεμε τωρα,αυτα ειναι βασικα καταλαβες.
Αμα φερεσαι ως πωλητης ετσι για μενα εχει φαει ηδη ακυρο κι ας ειναι ο τοπ τοπ που λεμε εισαγωγεας και δεν ξερω εγω τι αλλο,μετραει το πως θα φερθεις στους πελατες σου,ειδικα οσους σε προτιμησαν και με το παραπανω τι να λεμε τωρα.
Αλλα υπαρχουν και τα λαμογια και οι επιτηδειοι οπως υπαρχουν και παντου τα ξερουμε ολοι.Τα εχουμε δει,Γιαυτο γενικα τα ματια μας δεκατεσσερα παιδια δεν ειναι παραμυθι ειναι αληθεια οντως.
Και να διεκδικειτε τα αυτονοητα.Οσα σας αρμοζει ως αγοραστων.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Εδω εχει δικιο ο
@Shadow9 γνωμη μου ειναι να επιμενει περισσοτερο να παρει τις απαντησεις που θελει απο τον πωλητη.
@Shadow9 μη φοβασαι ειμαστε μαζι σου!
Αμα σου πουλησει αλλο ειδος περα απο το συμφωνημενο ή χωρις τις αρχικες ιδιοτητες με τις οποιες εσυ εκανες τη συμφωνια μπορεις να ζητησεις και τα χρηματα σου πισω,αλλα αυτο ειναι μεχρι που θα φτασεις εσυ.