Γενικά Αναπαραγωγή καναρινιων *2014*

Φτου φτου! Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από τ' ανοιχτά τους στοματάκια :)
 
DSC_0314.JPG
 
Βασιλη και να το σημειωσω τα εχω ηδη μπερδεψει... ειναι τρια σχεδον ιδια 😀
 
Ποίες είναι οι διαφορές του φύλου σε τόσο νεαρά ηλικία ώστε να ξεχωρίζουν απο τα χαρακτηριστικά τους;
 
Εγω απο το συγκεκριμενο ζευγαρι ξερω απο το χρωμα τι φυλο θα εχει καθε πουλι. Πχ καφε η ασπρο βγαινουν παντα θυληκα. Και πρασινα πορτοκαλι και εντονα χρωματα παντα αρσενικα.
 
το δευτερο απο αριστερα με τρελαινει!:D ειναι σαν τρελος επιστημονας! Λοβ ιτ
 
Χάρη μπράβο σου! Και πάντα τέτοιες ομορφιές! Και επειδή μιλήσανε πολλοί για το ''στρατηγό'', οι στρατηγοί φαίνονται και γίνονται με τέτοιες φωτογραφίες κι όχι με ιντερνετικά διπλώματα 😉
 
Σε ευχαριστω θερμα Νικο! αυτες τις στιγμες περιμενουμε παντα να ζησουμε...

ο στρατηγος βαραει στο ψαχνο... εγω ισα που την προλαβα 😀...
 
  • Like
Αντιδράσεις: geog87
Εδώ βέβαια είμαστε για να συζητάμε χωρίς να σχολιάζουμε άλλους χώρους.. Και σίγουρα είμαι και εκτός θέματος, αλλά -σα γενική παρατήρηση -η ιστορία έχει αποδείξει ότι στρατηγοί με απολυταρχικούς και αυταρχικούς τρόπους τελικά μένουν χωρίς πιστούς στρατιώτες και με στρατό χωρίς ψυχολογία.
Πίσω στα δικά μας... Πόσα τέτοια καλούδια περιμένεις φέτος;
 
δεν πειραζει για τα offtopic εγω το εφτιαξα το θεμα οτι θελουμε γραφουμε... αν δεν συζητησουμε και λιγο τι νοημα εχουν μονες τους οι φωτογραφιες;

Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες... Δεν ξερω για την ψυχολογια παντως οι στρατιωτες την κανουν με ελαφρα πηδηματακια... εεεμα ενταξει δεν ειμαστε και στο λυκειο να περνουμε αποβολες...

αν ειναι δυνατον...
 
Απλά, επειδή κάποιος μπορεί να μπει να διαβάσει, να θαυμάσει, να ρωτήσει κάτι σχετικό με το θέμα, καλό είναι να μην είναι περισσότερες οι αναφορές στον Καντάφι, απ'ότι για τα καναρίνια σου.
 
Εκτός από τις λίγες συζητήσεις που δεν επιτρέπονται από τους κανόνες, οι υπόλοιπες πρέπει να γίνονται στην κατάλληλη κατηγορία / φόρουμ και τα threads να παραμένουν στο θέμα τους.
 
Τελικα τα πουλακια ειναι δυο ασπρα, ενα κιτρινο, και ενα καφε πρασινο. Τα δυο ασπρα ειναι θυληκα το καφεπρασινο αρσενικο μαλλον και το κιτρινο δεν ξερω ισως και αυτο αρσενικο.
 
Back
Top